about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تشخیص بیماری با اسکن هوشمند توالت

یک توالت هوشمند که می‌تواند علائم بیماری‌های مختلف در مدفوع و ادرار را تشخیص دهد، توسط دانشمندان دانشگاه استنفورد ساخته شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان و به نقل از دیلی‌میل، محققان دانشگاه استنفورد موفق به ابداع یک اسکن هوشمند توالت شده‌اند که ادرار و مدفوع انسان را اسکن کرده و به دنبال علائم بیماری‌های مختلف می‌گردد.

بررسی‌اسکن‌های صورت گرفته به کارشناسان کمک می‌کند تا به کمک داده‌های به‌دست‌آمده علائم بیماری‌هایی نظیر سرطان، بیماری‌های قلبی و دیابت را تجزیه‌وتحلیل کنند.

سانجیو گامبیر، محقق ارشد این مطالعه و استاد رادیولوژی دانشگاه استنفورد می‌گوید: این فناوری به راحتی در کاسه توالت سوار می‌شود.

این دستگاه شامل یک دوربین است که از ادرار و مدفوع فیلم می‌گیرد و سپس توسط الگوریتم‌ها برای ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی پردازش می‌شود.

توالت هوشمند علائم هشداردهنده اولیه بیماری جدی در مدفوع و ادرار را تشخیص می‌دهد؛ دوربین و حسگر به کار گرفته‌شده در این فناوری به تشخیص علائم ۱۰ بیماری کمک می‌کند.

طبق گفته تیمی که این ابزار را در دانشگاه استنفورد ساخته است، داده‌های به‌دست‌آمده برای تجزیه‌وتحلیل به یک سرور امن سپرده می‌شوند.

محققان گفتند که فناوری به‌اصطلاح «توالت هوشمند» می‌تواند برای افرادی که ازنظر ژنتیکی مستعد شرایط خاصی هستند مفید باشد.

Paragraphs

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/06/26 - 15:45- هوش مصنوعي

ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی در مورد ایجاد یک نهاد مستقل برای آزمایش مدل‌های هوش مصنوعی بحث کردند.

طی
1405/06/26 - 15:04- آمریکا

طی حکم قاضی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل کند

طی حکم قاضی آمریکایی، گوگل باید قوانین فناوری تبلیغات را تسهیل و یک ناظر ضد انحصار تعیین کند.

احداث
1405/06/26 - 14:22- آمریکا

احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا توسط ژاپن و ایالات متحده

ژاپن و ایالات متحده در حال مذاکره برای احداث یک کارخانه نیمه‌رسانا هستند.