about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تسلا در پی دریافت غرامت از کارمند سابق خود

مستندات حقوقی جدید نشان می دهد شرکت خودروسازی تسلا قصد دارد از کارمند سابق خود غرامتی ۱۶۷ میلیون دلاری دریافت کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ تسلا  قصد دارد از کارمند سابق خود ۱۶۷ میلیون دلار غرامت بگیرد که ایلان ماسک قبلا او را یک خرابکار خوانده بود.

این شرکت خودروسازی در ماه ژوئن شکایتی علیه مارتین تریپ کارمند سابق خود تنظیم و اعلام کرده است او به طور غیر قانونی اطلاعات شرکتی را خارج کرده و ادعای دروغینی به خبرنگاران گفته است.

تریپ  قبلا در چند مصاحبه گفته بود تسلا در واحد تولید باتری روش های تولیدی ضعیفی به کار گرفته و احتمال دارد از باتری های معیوب در خودروهای مدل ۳ استفاده کرده باشد.

مستندات حقوقی حاکی از آن است که وکیل تریپ قصد دارد ایلان ماسک و ۱۰ نفر از اعضای این شرکت را برای شهادت در دادگاه فرابخواند. تسلا از این مورد سرباز زده است و سعی کرده تعداد شاهدانی که به دادگاه فراخوانده می شوند، را بکاهد. این درحالی است که تسلا قصد دارد غرامتی ۱۶۷ میلیون دلاری از کارمند سابق خود دریافت کند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.