about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تسریع روند توسعه رادارهای نیروی زمینی آمریکا

2 شرکت آمریکایی و اسرائیلی، به منظور توسعه نسل جدید رادارهای با قابلیت تشخیص خطر به صورت 360 درجه، شروع به همکاری با یکدیگر کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ لاکهید مارتین آمریکا و التا سیستمز (Elta Systems) اسرائیل، از زیرمجموعه‌های صنایع هوا-فضای رژیم صهیونیستی به منظور توسعه نسل بعدی رادارهای دفاع موشکی و هوایی برای نیروی زمینی آمریکا، شروع به همکاری با یکدیگر کردند.

سخنگوی لاکهید مارتین، با تأیید مشارکت بالا، شرح داد که التا سیستمز، از راهکارهای بهینه‌ی مختلفی در زمینه رادارها برخوردار است. التا یکی از شرکت‌های موجود در فهرست نیروی زمینی آمریکا بود. به همین دلیل، 2 شرکت یادشده تصمیم گرفتند به منظور ترکیب بهترین دستاوردهای خود، با یکدیگر همکاری کنند.

نیروی زمینی آمریکا، از سال‌ها قبل قصد داشت نسل جدیدی از رادارها را جایگزین پتریوت (Patriot) کند. این فناوری‌های تازه، توانایی تشخیص تهدیدات به صورت 360 درجه را خواهند داشت.

درواقع یک سامانه‌ی کامل، در گذشته، جایگزین پتریوت شده بود؛ اما نیروی زمینی آمریکا، از حدود 10 سال قبل، به صورت جداگانه، برنامه‌ای را آغاز کرد تا نسل جدید رادارها را در حوزه دفاع موشکی و هوایی به وجود آورد. منتقدان این طرح معتقدند پیشرفت برنامه یادشده، به کندی صورت می‌گیرد. کنگره‌ی آمریکا نیز به طور مشابه، به نیروی زمینی اعلام کرد که باید به طرح نام برده، سرعت داده، تا 5 سال آینده، به یک نتیجه مناسب دست پیدا کنند. به نظر می‌رسد همکاری یادشده به منظور دستیابی به این هدف و شتاب‌دهی به توسعه رادارها شکل گرفته است.

نیروی زمینی آمریکا، سامانه‌های دفاع موشکی و هوایی را در اولویت‌های بالای مدرن سازی قرار داده است. همچنین از نظر مقامات نظامی این کشور، بهترین راه برای دستیابی سریع به رادارهای جدید، برگزاری یک همایش است. در طول این نمایشگاه، فناوری‌های در دسترس، مورد بازنگری قرار گرفته، یک رقابت برگزار خواهد شد. این رویداد، در بازه زمانی می و ژوئن 2019 برگزار می‌شود. طی آن، فروشندگان مختلف فرصت دارند به مدت 2 هفته، قابلیت‌های خود را به نمایش بگذارند.

همچنین به صورت جداگانه، برنامه‌های گوناگون تحقیق و توسعه نیز درحال اجرا است که شرکت‌های لاکهید مارتین و ریتیون در آن حضور دارند.

نیروی زمینی آمریکا در نظر دارد با توجه به نتایج به دست آمده از رویداد بالا، یک فروشنده را برای تولید 6 نمونه اولیه تا پایان سال مالی 2022 انتخاب کند.

التا به عنوان تولیدکننده رادارهای چند منظوره شناخته می‌شود. این شرکت، به تازگی به منظور تقویت سامانه‌های راداری فنلاند، با این کشور همکاری کرد. التا همچنین بیش از یک‌صد سامانه مختلف را در سراسر جهان به فروش رسانده است.

به‌علاوه رادارهای این شرکت، در میدان نبرد واقعی نیز مورد استفاده قرار گرفته‌اند. برای مثال ادعا می‌شود که التا در طول 5 تا 10 سال گذشته، هزاران موشک شلیک شده در مرزهای اسرائیل، غزه و لبنان را شناسایی کرده است.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.