about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کشورهای بریکس بر ضرورت تسریع ساخت آنالوگ سوئیفت تأکید کردند. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ کشورهای بریکس (BRICS) (روسیه، برزیل، هند، چین وآفریقای جنوبی) در نظر دارند ساخت آنالوگ سوئیفت (SWIFT) و سیستم اختصاصی تبادل اطلاعات مالی را سرعت ببخشند. 

آنتون سیلوانوف (Anton Siluanov)، وزیر دارایی روسیه در دیدار با همتایان خود در این کشورها و رؤسای بانک‌های مرکزی آن‌ها اعلام کرد چنین نیازی ناشی از تحریم‌های غرب است.

سیلوانوف اظهار داشت:

این [تحریم‌ها] ما را به‌ضرورت تسریع کار در این زمینه‌ها سوق می‌دهد: استفاده از ارزهای ملی در تراکنش‌های صادرات و واردات، یکپارچه‌سازی سیستم‌های پرداخت و کارت‌ها، سیستم پیام‌رسانی مالی اختصاصی و ایجاد یک آژانس رتبه‌بندی مستقل بریکس.

پیش‌تر اتحادیه اروپا بانک‌های روسیه را که تحت تحریم‌های غرب قرارگرفته بودند، از سوئیفت جدا کرده بود. بانک‌های وی‌تی‌بی، راسییا، آتکریتییه، پرام‌سویازبانک و سوفکام‌بانک روسیه دیگر به کانال جهانی ارتباطات بین‌بانکی دسترسی ندارند. 

منبع:

تازه ترین ها
ادعای
1403/12/07 - 07:27- جنگ سایبری

ادعای اوکراین درمورد هک شرکت وام دهنده روسی

هکرهای اوکراینی مدعی نقض شرکت وام روسی مرتبط با همسر سابق ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شدند.

متهم
1403/12/07 - 07:25- اروپا

متهم شدن روسیه به هدف قرار دادن انتخابات آلمان با اطلاعات نادرست

سرویس‌های امنیتی آلمان هشدار دادند که انتخابات این کشور هدف کمپین اطلاعات نادرست روسیه قرار گرفته است.

بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.