about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تست اینترنت ۱۰۰ مگابیتی مخابرات در تهران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ محمدرضا بیدخام سخنگوی شرکت مخابرات تهران از ارائه اینترنت پرسرعت ۱۰۰ مگابیتی به‌عنوان برنامه در دست انجام این شرکت خبر داد و گفت: این سرویس که به‌تازگی و هم‌زمان با نمایشگاه تله کام رونمایی شد، هم‌اکنون در برخی مراکز مخابراتی تهران در حال تست است.

وی بابیان اینکه سرویس VDSL2 امکان دسترسی به اینترنت ۱۰۰ مگابیتی را برای کاربران فراهم می‌کند، ادامه داد VDSL2 در اغلب موارد کارکردی مشابه اینترنت ADSL دارد با این تفاوت که در این سرویس، امکان ارائه سرعت ۱۰۰ مگابیتی حداکثر تا فاصله ۱۲۰۰ متری بر بستر کابل مسی، قابل‌ارائه است.

بیدخام تأکید کرد: در صورت موفقیت فاز آزمایشی این طرح، سرویس VDSL2 می‌تواند برای استفاده‌های تجاری و حتی خانگی کاربرد داشته باشد و سرعت دسترسی چندین برابر بیشتر را برای مشترکان فراهم کند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.