about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

ترکیه صرافی رمزارز را جریمه کرد

مقامات ترکیه از جریمه یک واحد محلی صرافی مشهور رمزارز موسوم به بایننس خبر داده اند. این صرافی رمزارز آنلاین مبادله ارزهای مختلفی را ممکن می کند.

به گزارش کار گروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، برخی دولت های جهان مواضع تندی را بر علیه صرافی های آنلاین رمزارز در پیش گرفته اند و ترکیه نیز با اقدام تازه خود به جمع این کشورها پیوسته است.

هیات بررسی جرایم مالی ترکیه موسوم بهMASAK  واحد محلی صرافی ارز دیجیتال بایننس را به دلیل تخلفات کشف شده آن در بازرسی ، 8 میلیون لیر ترکیه معادل 751,314 دلار جریمه کرده است. این صرافی به لحاظ میزان تراکنش روزانه در رتبه اول جهان قرار دارد.

جریمه اعمال شده بر علیه این صرافی در ترکیه اولین جریمه در نوع خود بر علیه صرافی های ارزهای دیجیتال است که توسط هیات بررسی جرایم مالی ترکیه اعمال شده است.

این هیات مسئولیت نظارت بر ارائه دهندگان خدمات و دارایی های رمزنگاری شده رمزارز را از ماه می بر عهده گرفته است. هنوز جزئیات بیشتری در مورد تخلفات کشف شده یا بازرسی های انجام شده ارائه نشده است.

منبع:

تازه ترین ها
برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.

همکاری
1405/05/31 - 12:01- آسیا

همکاری قطر و تاجیکستان در حوزه امنیت سایبری

قطر و تاجیکستان درباره تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری گفتگو کردند.