about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

«Axis Bank» با مشارکت پلیس گجرات، آگاهی سایبری و محافظت در برابر کلاهبرداری را در بین مشتریان ترویج می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ «Axis Bank»، سومین بانک بزرگ بخش خصوصی هند و همچنین مدافع جدی امنیت سایبری اخیراً فیلم «#InnChoroSeSawadhaan»، یک کمپین دیجیتالی در زمینه آگاهی سایبری و محافظت در برابر کلاهبرداری را با همکاری پلیس گجرات راه‌اندازی کرده است. به گفته محققان، هدف از این کمپین ایجاد آگاهی در بین مردم در مورد آخرین شیوه‌های عملیاتی است که کلاهبرداران برای فریب دادن دیجیتالی مردم و به دست آوردن پول اتخاذ کرده‌اند.

مراسم راه‌اندازی با حضور مقامات بلندپایه بانک آکسیس و اداره پلیس گجرات برگزار شد. نمایندگان دپارتمان پلیس گجرات، سانجی سریواستاوا (Sanjay Srivastava)، کمیسیونر پلیس در خدمات پلیس هند (IPS)، آجی چاوداری (Ajay Chaudhary)، مدیر و ستاد مرکزی «JCP»، آمیت واساوا (Amit Vasava)، معاون کمیسیونر پلیس (DCP) واحد جرایم سایبری، و نمایندگان بانک Axis لالیت چوپرا (Lalit Chopra)، رئیس بانکداری شعبه منطقه غرب 2، نیپا شاه (Neepa Shah)، معاون و رئیس کلاستر و میلی سینگال (Mili Singhal)، رئیس بازرگانی «Salary West 2» به همراه هارش آپریتی (Harsh Uprety) و پراسانا رامداس (Prasanna Ramdas) بودند.

آنوپ منوهر (Anoop Manohar)، مدیر ارشد بازاریابی اکسیس بانک، در مورد این راه‌اندازی گفت :

«در بانک اکسیس، ما همیشه امنیت مشتریان خود را بالاترین اولویت در نظر گرفته‌ایم. به عنوان متولیان مشتریان، ما بر این باوریم که وظیفه گسترش آگاهی و اطمینان از آگاهی مشتریان از انواع مختلف کلاهبرداری‌های آنلاین و اقدامات متعدد برای جلوگیری از قربانی شدن در چنین کلاهبرداری‌هایی را داریم. ما خوشحالیم که با اداره پلیس گجرات همکاری می‌کنیم تا این پیام را در بین مشتریان منتشر کنیم.»

منبع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/07/14 - 15:02- هوش مصنوعي

درخواست نظرخواهی در مالزی برای پیش‌نویس چارچوب هوش مصنوعی

مالزی برای پیش‌نویس چارچوب هوش مصنوعی و حفاظت از داده‌های شخصی، درخواست نظرخواهی کرد.

بررسی
1405/07/14 - 14:02- سایرفناوری ها

بررسی عینک‌های هوشمند به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی

کشورها به دلیل نگرانی‌های مربوط به حریم خصوصی، ممنوعیت عینک‌های هوشمند را بررسی می‌کنند.

خرید
1405/07/14 - 13:22- هوش مصنوعي

خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن توسط گوگل

گوگل در آستانه انعقاد قراردادی برای خرید انرژی هسته‌ای از شرکت کانستلیشن انرژی است.