about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تروجان بانکی جدید به نام «DanaBot»/تکمیلی

شرکت امنیت سایبری «ESET» طی گزارشی اعلام کرد، یک تروجان بانکی جدید کشورهای اروپایی را هدف قرار داده است.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ این تروجان بانکی کشورهای اروپایی را هدف قرار داده است. شرکت امنیت سایبری «ESET» طی گزارشی اعلام کرد که این بدافزار در سپتامبر 2018 شناسایی و برای اولین بار در اوکراین یافت شده است. همچنین برخی کشورها مانند هلند، ایتالیا، آلمان و استرالیا نیز به این تروجان آلوده ‌شده‌اند.

اخیرا یک تروجان بانکی با نام «DanaBot» کشف شده است که در حملات فیشینگ، قربانیان را با صورت حساب ‌های جعلی شرکت «MYOB» آلوده می کند. مهاجم در ایمیل های فیشینگ ادعا می‌کند که صورت حساب ارسال شده مربوط به شرکت «MYOB» است. «MYOB» یک شرکت استرالیایی است که خدمات حسابداری و مالیاتی را برای شرکت های کوچک و متوسط انجام می دهد.

پژوهشگران هشدار دادند که بدافزار بصورت ماژولار طراحی شده است و زیرساخت هایی که از بدافزار پشتیبانی می‌ کنند به گونه‌ای انعطاف‌ پذیر طراحی شده‌ اند.

فایل درج شده در ایمیل در واقع یک dropper برای دانلود تروجان بانکی است که اطلاعات حساس و خصوصی کاربر را به سرقت می برد و از سیستم قربانی اسکرین شات تهیه کرده و به سرور C&C ارسال می‌کند. به گفته پژوهشگران Trustwave، در ایمیل فیشینگ از قالب مشابه ایمیل های «MYOB» استفاده شده است تا کاربران را متقاعد کند که واقعی است. در ایمیل به کاربر گفته می شود که یک صورت حساب با موعد پرداخت برای او صادر شده و برای مشاهده باید روی لینک View Invoice در انتهای ایمیل کلیک کند.

در این حملات، به جای استفاده از پروتکل HTTP، از پروتکل ارسال فایل (FTP) استفاده شده است که به سرورهای «FTP» آسیب‌دیده (اکثرا در دامنه های استرالیایی) متصل است. با کلیک بر روی لینک مشاهده صورت حساب، یک فایل Zip از یک سرور FTP آلوده دانلود میشود. داخل فایل Zip یک دانلودکننده جاوااسکریپت قرار دارد که پس از اجرا تروجان بانکی «DanaBot» را دانلود می‌کند.

این تروجان بانکی یکی از بزرگترین توسعه های بدافزارهای سایبری سال ۲۰۱۸ است. به گفته پژوهشگران «Proofprint»، «DanaBot» یک مثال مناسب از بدافزار با ویژگی حفظ پایداری و دزدی اطلاعات است.


 

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.