about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تروجانی که رمزنگاری SSL را دور می زند

این تروجان که با نام‌های Dyre یا Dyreza شناخته می‌شود، از روشی موسوم به اتصال به مرورگر برای سرقت ترافیک بین قربانی و وب سایت اصلی بهره می‌گیرد. 

Dyre که گفته می شود مشتریان بانک‌های آمریکا و انگلیس را هدف قرار داده است، از طریق هرز‌نامه‌ به دست قربانی می‌رسد و غالبا به شکلی تعبیه شده‌ که به صورت پیام‌های معتبر بانکی به نظر می‌رسد. به محض این‌که کاربر پیوست موجود در هرزنامه که در قالب zip است را باز می‌کند، بدافزار در رایانه‌ قربانی نصب می شود و به سرور کنترل و فرماندهی (C&C) متصل خواهد شد. 

در این تروجان از روش حمله Man in the middle برای سرقت اطلاعات استفاده شده است، یعنی به محض اینکه کاربر قصد دارد در صفحه‌ بانکی وارد شود، اطلاعاتش از طریق بدافزار به ‌دست مهاجم می‌رسد و این در حالی است که قربانی هیچ رفتار مشکوکی را تشخیص نخواهد داد و به این ترتیب اطلاعاتش به صورت رمز‌نشده به دست مهاجم می‌رسد. 

بدافزار Dyre تاکنون با موفقیت توانسته مرورگرهای گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس را با ترفند Browser Hooking دور بزند و اطلاعات قربانیان را به سمت دامنه‌های مهاجم ارسال کند. در واقع روش ‌Browser Hooking به مهاجم این امکان را می‌دهد که اطلاعات را قبل از رمز شدن در اختیار بگیرد، هرچند روش محاسباتی و پیچیده‌ای نیست، اما به راحتی SSL را دور می‌زند.

به کاربران توصیه می‌شود در باز کردن ایمیل های دریافتی ناشناس که به همراه خود فایل Zip نیزدر پیوست دارند، دقت بیشتری را به کار گیرند.

تازه ترین ها
ترامپ
1405/07/06 - 20:03- آمریکا

ترامپ برنامه دیدار با مدیرعامل شرکت آنتروپیک را تأیید کرد

ترامپ برنامه دیدار با آمودی مدیرعامل شرکت آنتروپیک را تأیید و بار دیگر نگرانی‌ها درباره هوش مصنوعی را رد کرد.

گسترش
1405/07/06 - 12:28- آسیا

گسترش چتر امنیت سایبری پلیس فیلیپین بر سر مدارس

پلیس ملی فیلیپین، کمپین امنیت سایبری را به مدارس و روستاها گسترش داد.

گسترش
1405/07/06 - 12:12- هوش مصنوعي

گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در عربستان

شرکت‌های اِشلون و اپلاید اینتویشن برای گسترش هوش مصنوعی فیزیکی در سراسر عربستان با یکدیگر مشارکت کردند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.