about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

محققان پس از بررسی‌های خود تروجانی را با ویژگی‌های قدیمی شناسایی کرده‌اند که فعالیت مخرب خود را از سال 2004 شروع کرده است.



به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ محققان امنیتی اخیراً در بررسی‌های خود یک تروجان دسترسی از راه دور (RAT) به نام درب هکرها شناسایی و کشف کرده‌اند که اولین بار در سال 2004 شناسایی و با ویژگی‌های جدیدی در سال 2005 به‌روز شد. محققان Cylance پس از بررسی فعالیت‌های خود یک نمونه جدید از تروجان موردنظر را به اشتراک گذاشتند. بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد مهاجمان با بروز رسانی تروجان موردنظر سیستم‌عامل 64 بیتی را هدف حملات خود قرار داده است.
محققان معتقدند که این بدافزار به‌وسیله گروه هکرهای پیشرفته تهدید (APT) چینی Winnti اداره می‌شود.
کارشناسان پس از بررسی‌های خود اعلام کردند که تروجان نام‌برده پس از فعال شدن RAT تروجان به جمع‌آوری اطلاعاتی مانند تصاویر فایل‌ها و دانلود فایل‌های اضافی به‌صورت مخفیانه و اجرای دیگر دستورات می‌پردازد
این بدافزار همچنین می‌تواند پروسه‌های دیگری را در سیستم اجرا کرده با استفاده از این قابلیت پورت‌های Telnet را بازکرده و مجوزهای کاربر ویندوز را از محل فعالیت‌ها استخراج کند. این در حالی است که بدافزار موردنظر قادر به پشتیبانی و آلوده سازی تا ویندوز 8.1 را دارد.
بررسی‌های اخیر نشان می‌دهد که در حال حاضر نسخه جدید این تروجان به‌عنوان یکی از مدرن‌ترین تروجان های مورداستفاده در سیستم‌عامل‌های مدرن مورداستفاده قرار می‌گیرد.
بدافزار نام‌برده به‌صورت خصوصی توسط نویسنده yyt_hac فروخته می‌شود. به‌روزرسانی‌های اخیر تروجان درب هکر نشان می‌دهد که در حال حاضر فعالیت این بدافزار در حال انجام است.
بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد که به‌احتمال‌زیاد این ابزار به‌عنوان بخشی از حملات هدفمند برای مدت‌های طولانی شناسایی خواهند شد. این در حالی است که مهاجمان از این ابزار برای اجرای فعالیت‌های مخرب خود استفاده می‌کنند.

 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.