ترس کسبوکارهای علاقه مند به هوش مصنوعی مولد از حملات سایبری
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات خبرگزاری سایبربان، تحقیقات نشان داده است که سه پنجم کسبوکارها هوش مصنوعی مولد (AI) را یک فرصت خوب میدانند، اما بسیاری از آنها میترسند که در معرض حملات سایبری قرار بگیرند.
به گفته شرکت پی دابلیو سی (PwC)، از آنجایی که رقابت برای پذیرش فناوریهای جدید و نوظهور داغ میشود، اگر کسب و کارها ریسک نکنند، پیشرفت نخواهند کرد.
طبق نظرسنجی پی دابلیو سی از بیش از 3900 شرکت در سراسر جهان، حدود 37 درصد از شرکت ها معتقدند که به شدت در معرض خطرات سایبری هستند.
بسیاری از رهبرانی که مسئول مدیریت ریسک یک شرکت هستند، بیان کردند که تهدیدات مربوط به حوزه سایبری، نگرانی بزرگتری نسبت به تورم است.
حدود یک چهارم احساس می کردند که سازمان آنها در بحبوحه تشدید درگیری در خاورمیانه بسیار در معرض درگیری های ژئوپلیتیکی قرار دارد.
اما این نظرسنجی که بیش از یک چهارم پاسخهای شرکتهایی به ارزش بیش از پنج میلیارد دلار آمریکا را در بر می گرفت، نشان داد که نگرانیها در مورد حملات سایبری یا اشتباهات فناوری، شرکتها را از تغییر و تحول باز نمیدارد.
حدود 60 درصد گفتند که فکر می کنند هوش مصنوعی مولد یک فرصت برای کسب و کارشان است تا یک نگرانی.
هوش مصنوعی مولد، که به مدلهای پیچیدهای اشاره دارد که میتوانند چیزی کاملاً جدید را بر اساس مجموعه وسیعی از دادهها ایجاد کنند، با چتباتهایی مانند چت جی پی تی (ChatGPT) وارد جریان اصلی شده است.
اوایل این ماه، بانک بریتانیایی نت وست (NatWest) فاش کرد که در حال راهاندازی یک ربات چت ارتقا یافته است که با فناوری مکالمات انسانمانند با مشتریان قدرت میگیرد.
سام ساماراتونگا، رئیس خدمات ریسک جهانی و بریتانیایی پی دابلیو سی، گفت:
در دنیایی که دائماً در نوسان است، واضح است که سازمانها باید تغییر کنند؛ آن هم با فناوریهای جدید و نوظهوری که نقش مهمی در این تحول ایفا میکنند.