ترس و دغدغه کارشناسان اسرائیلی از جنگ سایبری احتمالی ایران
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ گابریل وِیمان (Gabriel Weimann)، استاد دانشگاه حیفا گفت که درگیریهای آتی بیشتر با صفحه کلید و نمایش و نه با تانکها، هواپیماها و بمبها خواهد بود.
هفته گذشته دهها وبسایت اسرائیلی در مورد حمله سایبری سالانه هکرهای ایرانی و پروکسیهایش در روز قدس نوشتند.
وِیمان ادعا کرد که حملات خیلی پیچیده نبودند و ریسک کمتری برای سرمایهگذاریهای مهم داشتند؛ او معتقد است که اسرائیل باید خود را برای حملات پیچیدهتر و مداوم آماده کند.
استاد دانشگاه حیفا اظهار داشت :
«آنچه دیدیم عملیاتی پرخطر نیست که کشورهایی مانند ایران بتوانند علیه اسرائیل انجام دهند، بلکه اینها حملات سطح بالایی به شمار میروند که نیاز به پختگی، مهارت و ظرفیتهایی برای هدف قرار دادن زیرساختها دارند. حملات اینچنینی روی تأسیسات آبی اسرائیل از هفتهها قبل برنامهریزی میشود.»
وِیمان – نویسنده کتاب «تروریسم در فضای سایبری : نسل بعدی» - ادعا میکند که اسرائیل نسبت به سایر دولتها در وضعیت بهتری در مقابله با تهدیدات سایبری قرار دارد.
وی افزود :
«من فکر میکنم به عنوان یک اسرائیلی بهتر از شهروندان دیگر کشورها بتوانم بخوابم. در جنگ سایبری، اسرائیل در هر 2 جبهه دفاعی و تهاجمی به عنوان یک پیشرو عمل میکند. ما نه به این خاطر که باهوشتریم، بلکه به دلیل تجربه بیشتر در فضای مجازی، با حملات سایبری بیشتری روبرو هستیم و واحدهای پیشرفتهتری در حوزههای نظامی، صنعتی و دانشگاهی داریم.»