ترس افبیآی از فعالیت هکرهای ایرانی در جنگ رژیم صهیونیستی و حماس
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کریستوفر رِی (Christopher Wray)، مدیر افبیآی هشدار داد که حملات دیجیتالی علیه ایالات متحده توسط ایران و عوامل غیردولتی ممکن است در صورت افزایش درگیری بین رژیم صهیونیستی و حماس بدتر شود.
رِی در مقابل کمیته امنیتی مجلس سنا شهادت داد :
«هدف قرار دادن سایبری منافع و زیرساختهای حیاتی آمریکا که قبلاً توسط ایران و عوامل غیردولتی انجام شده است، در صورت گسترش درگیری بدتر میشود، این موضوع درمورد تهدید حملات جنبشی نیز صادق است.»
وی ایران را بزرگترین حامی تروریسم در جهان خواند و ادعا کرد که حزبالله به عنوان شریک راهبردی مهم تهران، سابقه واگذاری عوامل و زیرساختها، به دست آوردن پول و سلاح و جاسوسی در این کشور را دارد که به سالها پیش برمیگردد.
مدیر افبیآی در گفتگو با قانونگذاران اظهار داشت :
«با توجه به این تاریخ نگرانکننده، ما به دقت به تأثیر رویدادهای اخیر بر گروههای هکری و تنشها در ایالات متحده نگاه میکنیم.»
به گفته کارشناسان غربی، نگرانیهایی وجود داشت که درگیری به جبهه جدیدی در جنگ سایبری تبدیل شود، زیرا گروههای هکری با عجله وارد میدان شدند. این نگرانیها همچنان ادامه دارد، زیرا رژیم صهیونیستی به حمله زمینی نظامی خود به غزه ادامه میدهد و بسیاری معتقدند که ایران شاید در نهایت از نیروهای هکری خود برعلیه رژیم غاصب استفاده کند، زیرا این 2 دشمن دیرینه پیش از این حملات دیجیتالی را علیه یکدیگر انجام دادهاند.
کارشناسان ادعا کردند که هکرهای ایرانی متهم به افزایش سطح کلر در سیستم آب رژیم صهیونیستی در سال 2020 و همچنین حمله باجافزاری به دانشگاه فناوری پیشرو اسرائیل در ماه مارس امسال است.