about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تردید در امنیت محبوب‌ترین شبکه اجتماعی دنیا

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ شرکت امنیت سایبری چک پوینت، در گزارشی اعلام کرد که نرم‌افزار پیام‌رسان فیس بوک و همچنین ابزار چت داخلی در شبکه اجتماعی این شرکت، در برابر حمله هکرها بسیار آسیب‌پذیر هستند و به راحتی و تنها با استفاده از دانش پایه HTML، قابلیت هک شدن دارند.
در گزارشی که این شرکت امنیت سایبری منتشر کرده است، هشدار داده که کاربران فیس بوک، در معرض خطر امنیتی هستند و چنانچه فیس بوک نسبت به رفع این آسیب‌پذیری اقدام نکند، اطلاعات کاربران در معرض خطر قرار خواهد گرفت. کارشناسان چک پوینت در این گزارش، مدعی شده‌اند که یک هکر، برای هک این امکانات ارتباطی فیس بوک، نیازی به داشتن اطلاعات حرفه‌ای ندارد و تنها با داشتن اطلاعاتی پایه، می‌تواند اقدامات مخرب خود را انجام دهد.
فیس بوک به تازگی در گزارشی اعلام کرد که تقریباً 900 میلیون نفر در سراسر جهان از نرم‌افزار Messenger فیس بوک استفاده می‌کنند که این افراد، 50 میلیون شغل مختلف دارند و این موضوع، نگرانی‌ها را به خاطر به خطر افتادن اطلاعات میلیون‌ها نفر در سراسر جهان تشدید می‌کند.
البته چک پوینت، اعلام کرده که بعد از انتشار خبر وجود این آسیب‌پذیری‌ها به تیم امنیتی فیس بوک، این شرکت اعلام کرده که با چک پوینت، در زمینه رفع آن‌ها اقدام خواهد کرد و هیچ‌گونه جای نگرانی برای کاربران فیس بوک در این رابطه وجود ندارد؛ موضوعی که با توجه به وارد بودن اتهامات مکرر به فیس بوک برای جاسوسی از کاربران و عدم ارائه پاسخی قانع کننده از جانب مدیران آن، در صحت ادعای این شرکت مبنی بر همکاری با چک پوینت نیز تردید ایجاد خواهد کرد.
از طرفی، انتشار خبر چند روز پیش مبنی بر هک شدن حساب‌های کاربری مدیر فیس بوک که البته هنوز توسط فیس بوک رد یا تائید نشده است نیز، بر نگرانی‌ها در زمینه امنیت این غول فناوری در جهان افزوده است.

 

تازه ترین ها
اشتباه
1403/10/24 - 09:35- هوش مصنوعي

اشتباه خنده‌دار هوش مصنوعی گوگل / بچه فیل کف دست جا می‌شود!

قابلیت هوش مصنوعی AI Overview گوگل که خلاصه‌ای از نتایج وب درمورد موضوع خاصی را ارائه می‌کند و به سؤالات پاسخ مستقیم می‌دهد، در اشتباهی جدید تصویری نمایش داده که بچه فیل کوچکی را نشان می‌دهد. این بچه فیل کف دست انسان جا شده است.

قوانین
1403/10/24 - 09:32- سایرفناوری ها

قوانین اتحادیه اروپا برای پلتفرم‌های آنلاین اجرا می‌شوند

معاون اجرایی کمیسیون اتحادیه اروپا در امور تکنولوژیک، امنیت و دموکراسی، از اجرای مداوم قوانین برای پلتفرم‌های آنلاین خبر داد.

تحریم
1403/10/24 - 09:28- سایرفناوری ها

تحریم کاربران ایرانی توسط گوگل؛ صدای پای ترامپ می‌آید

ابتدا گوگل اقدام به مسدود کردن حساب کاربران ایرانی در گوگل آنالیتیکس کرد و حالا سایت ایسوس هم به IP ایران اجازه دسترسی نمی‌دهد.