about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تحول در تولید تلویزیون توسط سامسونگ

تلویزیون‌های آینده سامسونگ احتمالا به هیچ کابلی نیاز نخواهند داشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ ممکن است سامسونگ به‌زودی تلویزیون‌هایی را تولید کند که به‌هیچ‌عنوان نیازی به کابل نخواهند داشت.

این ادعا بر اساس پتنت جدیدی از سامسونگ که توسط LetsGoDigital کشف‌شده مطرح شده و به طراحی تلویزیونی مجهز به سیستم انرژی بی‌سیم اشاره می‌کند. در تصویر این پتنت، یک‌بار پشت تلویزیون دیده می‌شود. سیستم شارژ تلویزیون نیز مانند شارژ بدون سیمی است که درگوشی‌های هوشمند شاهد آن هستیم البته با این تفاوت که این بار فاصله میان تلویزیون و شارژر را مشاهده کرد.

همچنین در این تصویر می‌توان دید که روی محل فرستنده شارژ، یک جفت بلندگو وجود دارند که با توجه با کارایی ساندبارها برای بهبود کیفیت صدا حضور آن‌ها منطقی به نظر می‌رسد.

البته نباید از این نکته غافل شد که سیستم تأمین برق بدون سیم این محصول باید مقداری با خود تلویزیون فاصله داشته باشد. البته در حال حاضر فاصله دقیقی که برای کار کردن این سیستم مورد نیاز خواهد بود، مشخص نشده است.

طبیعی است که وجود شکاف میان شارژر و تلویزیون، قدرت ارسال را کاهش داده و در نتیجه احتمال ناکارآمدی این سیستم بیشتر خواهد شد. در نتیجه، این تلویزیون‌ها در آینده به سمتی پیشرفت خواهند کرد که بتوانند با فاصله کمتری نسبت به شارژر قرار بگیرند.

این سیستم‌های انتقال قدرت بدون سیم کاملاً امن هستند و از یک سیستم داخلی برای جلوگیری از رخ دادن حوادث استفاده می‌کنند اما نباید چیزی بین دریافت کننده و فرستنده شارژ قرار بگیرد. به همین دلیل، قرار گرفتن کلید‌های شما پشت تلویزیون کار خطرناکی خواهد بود.

انتقال محتوای ویدیویی بدون سیم اتفاق چندان جدیدی نیست و در حال حاضر فرستنده‌هایی هستند که از یک فاصله کوتاه می‌توانند انتقال اطلاعات را ممکن کنند. برای مثال پاناسونیک این کار را سال‌ها پیش در تلویزیون‌های خود انجام داده بود.

آیا باید منتظر تلویزیون‌های بدون سیم سامسونگ در سال آینده باشیم؟ دیدگاه خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

Paragraphs
تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.