about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ سه عدد از بزرگ‌ترین پیمانکاران نظامی آمریکایی با عقد قراردادهای چند میلیون دلاری، در ماه گذشته، تلاش می‌کنند تا توان تهاجمی نیروی هوایی آمریکا در فضای سایبری را چند برابر کنند.
شرکت‌های ریتیون، نورثروب گرومن و بوزآلن همیلتون (Booz Allen Hamilton)، سه شرکت بزرگی هستند از نوامبر 2016 و برگزاری انتخابات در آمریکا که به ریاست جمهوری ترامپ انجامید، ارزش سهامشان 10 الی 20 درصد رشد داشته و به اعتقاد کارشناسان امنیتی، این شرکت‌ها، نقش پررنگی در آینده نظامی دولت آمریکا خواهند داشت.
یکی از زمینه‌های پررنگ حضور پیمانکاران نظامی آمریکایی در این کشور، فضای سایبری است. بسیاری از تسلیحات سازان بزرگ آمریکایی، به‌شدت در حال گسترش فعالیت‌های خود در تجهیزات تهاجمی و تدافعی در زمینه امنیت سایبری هستند و به دنبال آن هستند تا در میدان امنیت سایبری، به همان سطح از سودآوری برسند که تاکنون در ساخت تسلیحات متعارف نظامی داشته‌اند.
شرکت ریتیون، متعهد شده که جدیدترین سامانه کنترلی و فرماندهی مأموریت‌های سایبری نیروی هوایی (C3MS) را برای این نیرو بسازد و بر اساس اطلاعات موجود، ارزش قرارداد مذکور، در حدود 8.5 میلیون دلار است.
این سامانه فرماندهی و کنترل مأموریت‌های سایبری نیروی هوایی، بدین منظور طراحی و ساخته شده است که قدرت و هوشیاری سایبری نیروی هوایی را در بعد جهانی بالا ببرد و حمایتی دائمی از مأموریت‌های مبارزاتی این نیروی راهبردی آمریکا، در سرتاسر جهان داشته باشد.
در زمینه امن سازی شبکه‌های نیروی هوایی و سامانه‌های پردازش اطلاعات، این سامانه بسیار مدرن نیروی هوایی، عملیات تهاجمی فضای سایبری را نیز پشتیبانی می‌کند و قابلیت‌های نظارتی در دنیای واقعی و همکاری خاص با سایر نهادهای فرماندهی، نظیر فرماندهی سایبری آمریکا را دارد.
C3MS، سامانه ایست که برای نظارت بر تمام سامانه‌های دیگر تعریف‌شده است. در حقیقت، این سامانه، بر بالاترین نقطه شبکه مستقر می‌شود و سامانه‌های تسلیحات دفاع سایبری نیروی هوایی، برنامه کنترل و امنیت سایبری، سامانه کنترل شبکه داخلی نیروی هوایی (اینترانت) و سامانه تحلیل و ارزیابی آسیب‌پذیری دفاع سایبری نیروی هوایی را موردبررسی و ارزیابی قرار می‌دهد. این پروژه عظیم دفاع سایبری نیروی هوایی ایالات‌متحده، قرار است تا 28 آوریل 2018، تکمیل شده و در خط عملیاتی قرار بگیرد.
نورثروپ گرومن نیز با عقد قراردادی به ارزش 9.4 میلیون دلار، متعهد شد تا پلتفرم مأموریت سایبری را برای نیروی هوایی بسازد. این پلتفرم مأموریت سایبری (CMP)، در حقیقت یک میزبان سخت‌افزاری و نرم‌افزاری، برای عملیات سایبری تهاجمی نیروی هوایی است. سایر اطلاعاتی که در مورد این پروژه عظیم نیروی هوایی موجود است، به ادعای منابع خبری، در دسته اطلاعات طبقه‌بندی‌شده قرار می‌گیرد و امکان انتشار آن وجود ندارد. قرار است تا این سامانه، قابلیت‌های تهاجمی و هک نیروی هوایی را ارتقاء داده و تجهیزات قدیمی را به‌روزرسانی نماید. بوز آلن همیلتون نیز با عقد قراردادی به ارزش 10 میلیون دلار، متعهد شد یک سامانه پرقدرت الکترومغناطیسی برای نبردهای سایبری و جنگ‌های الکترونیکی نیروی هوایی بساز د.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.