about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گزارش واحد بین‌الملل سایبربان؛ متخصصان حوزه‌ی فضای مجازی، معتقدند که کشور سنگاپور، باید همگام با رشد حوزه‌های فناوری اطلاعات و توسعه‌ی اقتصاد دیجیتال، در داخل مرزهای خود، به مسئله‌ی امنیت سایبری نیز، توجه ویژه‌ای داشته باشد.

 


امنیت سایبری، چالشی جهانی به شمار می‌رود که همه‌ی کشورهای جهان را درگیر کرده است؛ اما سنگاپور، با هدف تقویت امنیت سایبری خود، طی سال‌های اخیر، در حوزه‌ی نوآوری‌ها، گسترش همکاری‌ها و وضع قوانین مربوطه، سرمایه‌گذاری‌های بسیاری انجام داده است.

 


برای درک بهتر روند تکامل امنیت سایبری در سنگاپور، بررسی سطح تهدیدات موجود در فضای مجازی و پیشرفت‌های عمده‌ی حاصل شده در این عرصه، برای این کشور، امری الزامی به نظر می‌رسد.

 


حملات سایبری شاخص به سنگاپور

 

 


به طور حتم، تعداد بی‌شماری از حوادث سایبری مهم تا کنون شبکه‌های سنگاپور را تحت تأثیر قرار داده‌اند که از میان آن‌ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

 


•    حمله به وزارت دفاع سنگاپور در اوایل فوریه‌ی 2017 و سرقت اطلاعات 850 نفر از کارکنان این وزارتخانه

 


•    دو حمله‌ی پیاپی سایبری به سرویس‌دهنده مخابراتی محلی استار هاب (Starhub) در اکتبر 2016 و قطع دو ساعته‌ی خدمات شرکت یادشده، پس از هر حمله

 


•    هک 293 حساب کاربری شهروندان سنگاپور به خدمات الکترونیک دولتی (SingPass) در مارس 2016

 


حملات یادشده، روش‌ها و اهداف متفاوتی داشته‌اند. از همین روی، نمی‌توانند بیانگر سطح توانمندی و امنیت سایبری یک کشور باشد و دستیابی به درک کامل از این مسئله، نیازمند نگاهی کلان و گسترده‌تر به این مسئله است.

 


سنگاپور تا چه حد آسیب‌پذیر است؟

 


نه تنها اطلاعات محدود چند واقعه‌ی سایبری، برای درک میزان امنیت سایبری سنگاپور کافی نیست، بلکه در کل کشورهای جهان نیز، امکان چنین بررسی و نتیجه‌گیری محدودی، وجود ندارد. این بدین معنا است که ارزیابی تعداد حملات سایبری یا مقایسه تأثیر آن بر کشورهای مختلف، بیش از آن که محتاج نظر به وقایع رخ داده باشد، به تخمین دقیق توانمندی‌ها، بر پایه‌ی اطلاعات موجود، نیازمند است. از همین روی، بسیاری از مؤسسات، برای تدوین مقیاسی برای اندازه‌گیری توانمندی‌های سایبری، تلاش کرده و لیستی از آماده‌ترین و آسیب‌پذیرترین کشورها در برابر حملات سایبری، منتشر کرده‌اند.

 


در چشم‌انداز منتشرشده از سوی شرکت دفاع آسیا اقیانوسیه‌ی دیلویت (Deloitte Asia-Pacific Defense)، سنگاپور، پنجمین اقتصاد آسیب‌پذیر در مقابل حملات سایبری به شمار می‌رود. این تقسیم‌بندی، بر اساس میزان وابستگی و اتکای نظام اقتصادی، بر تعاملات مبتنی بر اینترنت و سطح دیجیتالی بودن زیرساخت‌های هر کشور، صورت گرفته است.

 


بر همین مبنا، امنیت سایبری به یکی از اولویت‌های سنگاپور تبدیل شده و تمرکز فراوانی از سوی دولت این کشور و شرکت‌های امنیتی، معطوف این مسئله است. بر اساس همین تدابیر، پیش‌بینی‌ها حاکی از آن است که تعداد حملات سایبری موفق و مخرب به سیستم‌های سنگاپور، در سال جاری، کاهش خواهد یافت.

 

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.