about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

طبق این گزارش که توسط گابی سیبون، کارشناس مسائل امنیت سایبری رژیم صهیونیستی نوشته شده، ایران در طول سال ۲۰۱۳ توانسته پیشرفت شگرفی در عرصه توانمندی‌های سایبری به دست آورد که می‌تواند سیستم‌های اطلاعاتی کشورهای غربی را به دردسر بیاندازد.

موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی ادعا کرده که پیشرفت شگرف ایران در عرصه سایبری در سال ۲۰۱۳ موجب تحیر کارشناسان غربی شده است.

این موسسه مدعی است که ایران یک سیستم دفاع سایبری چند بُعدی تشکیل داده است: ۱- ایجاد یک پوشش دفاعی در برابر حملات سایبری علیه زیرساخت‌های اساسی و اطلاعات حیاتی کشور ۲- خنثی کردن عملیات‌های سایبری توسط مخالفان نظام ۳- رصد برنامه‌های سایبری غرب برای انجام انقلاب نرم در ایران.

موسسه مطالعات امنیت ملی رژیم صهیونیستی ادعا کرده که ایران با هدف تلافی تحریم‌ها، اقدام به حملات هکری به کشورهای غربی کرده است.

در این گزارش همچنین عنوان شده که ایران با خرید سرویس‌های هکری روسی، قدرت تهاجم سایبری خود را افزایش داده است و در سال ۲۰۱۳ اقدام به حملات هکری به زیرساخت‌ها و شرکت‌های انرژی آمریکایی و اسرائیلی کرده است.

این موسسه صهیونیستی اینگونه نتیجه‌گیری کرده که با توجه به افزایش سریع قدرت جنگ سایبری ایران، اسرائیل و سایر کشورهای غربی باید برای حفظ برتری‌شان در عرصه فضای سایبری فعالیت خود را دوچندان کنند.

بنی گنتز رئیس ستاد ارتش رژیم اشغالگر قدس نیز بر ضرورت افزایش قدرت این رژیم در عرصه فضای سایبری تاکید کرده چرا که معتقد است فضای سایبری برای امنیت ملی اسرائیل، بسیار حیاتی است. او گفته است: «اسرائیل باید در عرصه فضای سایبری، به سطح ابرقدرتی برسد.»

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.