about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اتحادیه اروپا محدودیت های فناوری آمریکا در چین را تحلیل میکند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، مدیر اجرایی اتحادیه اروپا اعلام کرد، کمیسیون اروپا ممنوعیت ایالات متحده برای سرمایه گذاری جدید ایالات متحده در چین در فناوری های حساس را تجزیه و تحلیل خواهد کرد، زیرا این موضوع برای امنیت اقتصادی اتحادیه اروپا نیز مهم است.

جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، فرمان اجرایی را برای منع یا محدود کردن سرمایه گذاری های آمریکا در نهادهای چینی در سه بخش نیمه رساناها و میکروالکترونیک، فناوری های اطلاعات کوانتومی و برخی سیستم های هوش مصنوعی امضا کرد.

اتحادیه اروپا که در ماه ژوئن طرح امنیت اقتصادی خود را شامل کنترل های قوی تر بر صادرات و جریان های فناوری که می توانند توسط رقبایی مانند چین مورد استفاده نظامی قرار گیرند، ارائه کرد.

سخنگوی اتحادیه اروپا طی بیانیه ای اعلام کرد:

ما فرمان اجرایی را از نزدیک بررسی خواهیم کرد و در تماس نزدیک با دولت آمریکا و منتظر ادامه همکاری در این زمینه هستیم.ما اهمیت این موضوع را که عنصر مهمی در ارتباطات مشترک اخیر درباره امنیت اقتصادی بود، به رسمیت می شناسیم.

اتحادیه اروپا تا پایان سال طرحی را در این زمینه ارائه خواهد کرد.

سخنگوی وزارت اقتصاد آلمان به اقدام این کمیسیون برای ارزیابی این ممنوعیت اشاره کرد و به رویترز گفت:

ما فعالانه در این روند مشارکت خواهیم داشت.

برلین که هنوز از شکست در روابط اقتصادی خود با روسیه نگران است، خواستار رویکرد ریسک زدایی از چین شده و شروع به بررسی اقداماتی برای رسیدگی به سرمایه گذاری های خارجی پرریسک کرده است.

 

منبع:

تازه ترین ها
پیوستن
1405/06/10 - 19:49- آسیا

پیوستن آذربایجان به سازمان همکاری دیجیتال

آذربایجان در تلاش برای پیشبرد زیرساخت‌های فناوری و ادغام دیجیتال جهانی، به سازمان همکاری دیجیتال پیوست.

تفاهم‌نامه
1405/06/10 - 19:39- آسیا

تفاهم‌نامه همکاری عربستان و پاکستان در زمینه امنیت سایبری

عربستان سعودی و پاکستان تفاهم‌نامه‌ای برای تقویت همکاری در زمینه امنیت سایبری امضا کردند

درآمد
1405/06/10 - 13:10- هوش مصنوعي

درآمد سالانه شرکت اوپن‌اِی‌آی به یک میلیارد دلار رسید

شرکت اوپن‌اِی‌آی اعلام کرد که با افزایش‌پذیرش و گسترش جهانی، نرخ درآمد سالانه این شرکت به یک میلیارد دلار رسیده است.