about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت بایدن یک صرافی ارزرمز را به علت امکان پذیرکردن پرداخت های غیرقانونی به طراحان انواع باج افزار تحریم کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از رویترز، وزارت خزانه داری آمریکا صرافی ارزرمز Suex OTC را به تسهیل نقل و انتقالات غیرقانونی به نفع طراحان هشت نوع باج افزار مختلف متهم کرده است. این اولین بار است که صرافی های ارزرمز به علت همکاری با باج افزارنویسان توسط دولت آمریکا تحریم می شوند.

والی آدیممو ، معاون وزیر خزانه داری آمریکا در این مورد گفته است: صرافی های ارزرمز مانند سوئکس به مهاجمان سایبری امکان می دهند تا از طریق باج افزارهای خود کسب سود کنند. این اقدام نشانه قصد ما برای افشا و مختل کردن زیرساخت های غیرقانونی چنین حملاتی است.

هکرها معمولا با نفوذ به سیستم های نرم افزاری و سخت افزاری اطلاعات آنها را از دسترس خارج کرده و برای امکان پذیر کردن کنترل مجدد این سیستم ها توسط مالکانشان درخواست باج می کنند. آنها گاهی حتی بعد از دریافت باج درخواستی که معمولا در قالب ارزرمز تقاضا می شود نیز سیستم ها و داده های قفل شده را آزاد نمی کنند.

در یک سال اخیر حملات گسترده ای به زیرساخت های امریکا از سوی باج افزارنویسان انجام شده که یک مورد از آنها باعث مختل شدن روند انتقال انواع سوخت و انرژی از طریق خط لوله کولونیال پایپ لاین در شرق آمریکا شد. هکرها دیروز به یک شرکت فناوری ارائه دهنده خدمات کشاورزی در آیوا نیز حمله کردند و روند برداشت و ذخیره سازی محصولات را مختل کردند.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/06/05 - 21:09- آمریکا

ابتکار رباتیک جدید برای عملیات نظارتی و لجستیکی ارتش کانادا

کانادا تحت طرح مینِروا ابتکار رباتیک جدیدی را برای ارتش خود در نظر گرفته است.

افزایش
1405/06/05 - 15:55- اروپا

افزایش سخنان تبعیض‌آمیز آنلاین در اسپانیا پس از بحران سئوتا

سخنان تبعیض‌آمیز آنلاین در اسپانیا پس از بحران مهاجران در سئوتا افزایش‌یافته است.

ساخت
1405/06/05 - 15:29- آسیا

ساخت مجتمع آموزشی نیمه‌رسانا و امنیت سایبری در ویتنام

گروه فناوری پیشرو در ویتنام (FPT) ساخت مجتمع آموزشی نیمه‌رسانا و امنیت سایبری را آغاز کرد.