about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

تجهیز پهپاد به کلت الکترونیکی

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ فعالیت‌های نظامی، یکی از کاربردهایی در نظر گرفته شده برای پهپادها است و نیروهای پلیس کشورهای مختلف قصد دارند از این وسایل در عملیات‌های خود استفاده کنند. از طرفی سلاح کلت الکترونیکی (Taser) نیز که به‌عنوان سلاح بی‌حس کننده شناخته می‌شود با اعمال شوک الکترونیکی باعث فلج شدن موقت ماهیچه‌های بدن خواهد شد.
براساس گزارش‌های منتشر شده از سوی سازمان تحقیقاتی پلیس آمریکا، نیروی پلیس این کشور، قصد دارد در آینده تعدادی از پهپادها را به کلت الکترونیکی مجهز کرده و از آن در عملیات‌ها استفاده کند.
رئیس پلیس شهر دالاس آمریکا، فردی که دستور استفاده از روباتی مجهز به «C4» برای دستگیری مجرم را در ماه جولای گذشته داده بود، گفت «بعد از حادثه‌ی گذشته و استفاده از روبات، این سؤال پیش آمد که آیا می‌توان کلت الکترونیکی را نیز روی یک وسیله‌ی خودران قرار داده و از آن استفاده کرد.»
پهپادهای مورد استفاده در طرح مذکور، طراحی سفارشی نداشته و از نمونه‌های موجود در بازار برای این کار استفاده می‌شود. همچنین می‌توان علاوه بر کلت الکترونیکی، روی پهپادها از چراغ‌قوه‌های بسیار قدرتمند، دوربین‌های فیلم‌برداری و دیگر ابزارهای کاربردی نیز استفاده کرد تا نیروهای پلیس بتوانند قبل از ورود به محیط، محل عملیات را بررسی کرده و خطرات جانی را به حداقل برسانند. این پهپادها احتمالاً از ارتفاعی در حدود 15 متر به مجرمان نزدیک می‌شوند؛ اما شلیک به آن‌ها به علت در حرکت بودن پهپاد، هدف و نوع سلاح مشکل به نظر می‌رسد.
یکی از استادان دانشگاه واشنگتن گفت: «توسعه‌ی فناوری به صورت ذکر شده نگرانی‌هایی را در مورد کاهش مرز توانایی‌های ارتش و پلیس به وجود می‌آورد؛ زیرا نوعی باور در آمریکا وجود دارد که بر اساس آن نیروی‌های پلیس نباید با ارتش همپوشانی داشته باشند.»

 

خط تولید یکی از انواع کلت الکترونیکی

 

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.