تجهیز نیروهای ارتش به تجهیزات انفرادی هوشمند
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ امیر سید محمود موسوی معاون عملیات ارتش جمهوری اسلامی ایران درباره برنامههای ارتش برای ارتقای تجهیزات انفرادی یگانهای پیاده و واکنش سریع، گفت: از آنجایی که نیروی انسانی سرمایه اصلی سازمانهای نظامی است، حفظ آن برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، در همین راستا تأمین تجهیزات انفرادی مورد نیاز که به نیروی انسانی ما برای انجام هرچه بهتر و ایمنتر مأموریت کمک کند، در دستور کار ارتش قرار دارد و در این حوزه سازمانهای زیرمجموعه صنایع دفاع و شرکتهای دانشبنیان گامهای خوبی را برداشتهاند و ما بهدنبال آن هستیم تا تجهیزات انفرادی هوشمند را برای مقابله با تهدیدات در اختیار نیروها قرار دهیم.
وی درباره میزان آمادگی ارتش جمهوری اسلامی برای مقابله با تهدیدات اظهار داشت: ما سطح آمادگی را باید در حوزههای تجهیزاتی، نیروی انسانی و پشتیبانی ارزیابی کنیم.
معاون عملیات ارتش ادامه داد: در بعد نیروی انسانی با وجود زیرساختهای آموزشی در نیروهای سهگانه ارتش و قرارگاه پدافند هوایی کاملاً خودکفا هستیم و در تخصصهای مختلف نیروی انسانی مورد نیاز را آموزش میدهیم و در اختیار نیروها قرار میدهیم و این نیروها از فرصتهای آموزشی و رزمایشها حداکثر استفاده را برای کسب تجربه از فرماندهان استفاده میکنند.
امیر موسوی تصریح کرد: در بعد تجهیزاتی اعتقاد ما بر این است که امنیت مستمر با تجهیزات عاریهای قابل تأمین نیست زیرا هرزمانی که ما به آن تجهیزات نیاز پیدا کنیم دشمنان ما از واگذاری و پشتیبانی آن تجهیزات خودداری خواهند کرد و بنابراین ما باید به سمت و سویی برویم که متکی به تجهیزات داخلی باشیم. ما با هماهنگی بین مراکز پژوهش و تحقیقاتی با مراکز صنعتی کنار نیروهای متخصص نظامی شاهد آن هستیم که محصولات مورد نیاز در حوزههای زمینی، هوایی و دریایی ساخته میشود و در اختیار نیروهای مسلح قرار میگیرد و نمونههایی از آن را در تمرینات و رزمایشها استفاده میکنیم که بهاستحضار مردم هم میرسد. ما امروز در حوزه ساخت جنگنده، یگانهای زیرسطحی و تجهیزات زرهی نیروی زمینی که از پیچیدگیهای خاصی هم برخوردار هستند به فناوری بومی لازم دست یافتهایم.
وی مردم را بزرگترین پشتیبان نیروهای مسلح دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر از لحاظ بازدارندگی نظامی در شرایط مطلوبی هستیم و آمادگی لازم برای مقابله با تهدیدات وجود دارد، البته این بدان معنی نیست که ما بهدنبال پیشرفت نباشیم و سعی ما بر این است که سال به سال قدرت بازدارندگی را ارتقا دهیم.