تجهیز بیش از 300 جوان نیجریهای به مهارتهای دیجیتال
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بیش از 300 جوان نیجریهای از برنامه مربیگری سازماندهی شده بهوسیله «Techhaven»، یک جامعه غیرانتفاعی آموزش فناوری، برای توانمندسازی جوانان نیجریهای با مهارتهای دیجیتال و امکانگذار آنها به مشاغل در بخش فناوری بهره بردهاند.
Techhaven، که در سال 2017 بهوسیله ایمول اولویِمی (Imole Oluyemi) تأسیس شد، از طریق برنامه راهنمایی سالانه رایگان، جوانان نیجریهای را با مهارتهای فناوری پرتقاضا مانند طراحی محصول، توسعه وب و برنامه تلفن همراه توانمند و به آنها کمک کرد در شرکتهای برتر در نیجریه و خارج از کشور نقشآفرینی کنند.
«برنامه مربیگری Techhaven 3.0» اخیراً جوانان را در سرتاسر نیجریه هدف قرار داده بود، اما برخلاف نسخههای قبلی 100 درصد مجازی و بر توانمندسازی شرکت کنندگان برای انتقال به نقشهای بدون کد و کم کد در طراحی و مدیریت محصول و امنیت سایبری متمرکز بود.
طبق برنامه مربیگری که به مدت 9 هفته به طول انجامید، جوانان از متخصصان برتر صنعت از جمله هلن اولویمی (Helen Oluyemi)، یک متخصص امنیت سایبری که تجربیاتش در بخش مخابرات، مشاوره، و بخش مالی در نیجریه و بریتانیا میگذرد و تومیسین آگباجی (Tomisin Agbaje )، یکی از باتجربه ترین مدیران محصول نیجریه و ریدوان اگبیم (Ridwan Egbeyemi)، یک طراح محصول و کارآفرین بسیار با تجربه با تجربه در چندین صنعت، راهنمایی دریافت کردند.
تسهیلگران دیگر شامل کهینده اودوله (Kehinde Odewole)، فارغالتحصیل Techhaven و طراح محصول با تجربه در صنایع مالی و لجستیک در نیجریه و آلمان بودند؛ تسهیلگران دیگری که دانش خود را در طول برنامه با دانشآموزان به اشتراک گذاشتند عبارتند از : سئونلا اوسینوو (Seunla Osinowo)، مدیر ارشد محصول در «Craneware»، توبی اِشو (Tobi Esho)، مدیر محصول در «Topflight Apps»، تمی گیوا (Temi Giwa)، مدیر محصول ارشد «Paystack» در نیجریه و هیو لئویدسون (Hugh Leoidsson)، طراح ارشد محصول در بابیلون هلث، انگلستان.
سایر شرکت کنندگان نیز شامل پرشس مادوبوکی (Precious Madubuike)، طراح محصول در مِتا (فیسبوک)، انگلستان. استفانی فلیش (Stefanie Fleisch)، مدیر طراحی در فورتو (Forto)، آلمان؛ باباتوند گیدئون (Babatunde Gideon)، مشاور امنیت سایبری و ریسک در «KPMG»، کانادا و چینوا کاتچی (Chinua Katchy)، تحلیلگر امنیت اطلاعات در «Templafy»، آلمان هستند.
ایموله اولویمی، بنیانگذار این برنامه، گفت :
«این دوره زمان مناسبی برای تجهیز جوانان نیجریهای به مهارتهای دیجیتال مربوطه مورد نیاز برای ایفای نقش فعال در اقتصاد دیجیتال جهانی است. این برنامه به تکامل خود ادامه خواهد داد تا جوانان بیشتری را در نیجریه که مایل به انتقال به مشاغل فناوری هستند، در خود جای دهد و نسخههای بعدی وعده میدهند که فراگیرتر باشند و در عین حال تجربهای غنیتر ارائه دهند.»
برخی شرکت کنندگان در این برنامه آن را فرصتی برای تغییر زندگی توصیف کردند.
آلوکو تمیلولوا (Aluko Temiloluwa)، یکی دیگر از ذینفعان، ضمن ستایش از این ابتکار، اظهار داشت :
«وقتی به بوت کمپ ملحق شدم، متوجه شدم که آنچه در مورد طراحی محصول فکر میکردم، کاملاً درست نبود. گمان میکردم فقط طراحی و بستهبندی محصولات فیزیکی است.»