تجزیه و تحلیل اینترنت اشیا برای محافظت از حیات وحش استرالیا
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ «Attentis»، شرکت فناوری استرالیایی، سیستم هوشمندی از حسگرها را توسعه داده تا به مقامات محلی و تیمهای واکنش اضطراری نظارت بر زمان واقعی شرایط آب و هوایی را ارائه دهد تا به سیل بلایای طبیعی در استرالیا پاسخ دهد.
بارندگی شدید در ماههای فوریه و مارس امسال باعث برخی از بدترین سیلهایی شد که در سواحل شرقی استرالیا دیده شده است، در حالیکه آتشسوزیهای جنگلی در سالهای 2019 و 2020 باعث شد جمعیت حیات وحش محلی مانند کوالا به سطوح پایین تاریخی برسد.
سیستم حسگر Attentis، که بهوسیله هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی از «SAS»، ارائهدهنده تجزیه و تحلیل، پشتیبانی میشود، برای کمک به پیشگیری و واکنش به شرایط شدید آبوهوایی، اندازهگیری کیفیت هوا، خاک و سلامت محیط برای نظارت بر تهدیدات احتمالی طراحی شده است. اکنون، آنها بزرگترین شبکه نظارت بر محیط زیست در جهان را تشکیل میدهند.
جیسون مان (Jason Mann)، معاون اینترنت اشیا در SAS اعلام کرد :
«در آتشسوزی و سیل، هر ثانیه اهمیت دارد. با ترکیب حسگرهای هوشمند Attentis با راهحل SAS Analytics برای اینترنت اشیاء مبتنی بر ابر، ما سرعت و دقتی را که مسئولان میتوانند به این تهدیدات زیستمحیطی پاسخ دهند، افزایش میدهیم. پاسخ دهندگان اضطراری اکنون میتوانند به طور مداوم و دقیق ارتفاع رودخانه، بارندگی و رطوبت خاک را در زمان واقعی ارزیابی کنند. با نظارت دقیق و تجزیه و تحلیل این دادهها، مقامات استرالیایی میتوانند به سرعت روی بینشهای جدید تمرکز کنند و هشدارهای اولیه سیل را برای مردم در مناطق پرخطر که ممکن است تحت تأثیر آب و هوای شدید تحت تأثیر قرار گیرند یا آبگرفته شوند، صادر کنند.»
این سیستم در دره لاتروب (Latrobe) ویکتوریا در سواحل شرقی استرالیا ایجاد شده و در طول 913 مایل امتداد دارد. دادههای جمعآوریشده بهوسیله خدمات اضطراری و صنایع کشاورزی و آب و برق منطقهای و همچنین ساکنانی که میخواهند بارندگی، کیفیت هوا، شروع آتشسوزی و آبوهوا را بررسی کنند، استفاده میشود.
کامرون مک کِنا (Cameron McKenna)، مدیر عامل و بنیانگذار Attentis، اظهار داشت :
«SAS و Attentis انعطافپذیری مردم Latrobe Valley را در برابر آتشسوزی، سیل و سایر چالشهای ناشی از تغییرات آب و هوایی افزایش میدهند.»
با رایج شدن روزافزون موارد آب و هوای سخت، توانایی پیشگیری از بلایای احتمالی نه تنها در استرالیا بلکه در سراسر جهان بسیار مهم خواهد بود، و به گفته کارشناسان، همانطور که شاهد جذب ابزارهای دیجیتال در سراسر صنایع هستیم، سیستمهای نظارتی مانند Attentis میتواند راهحلی برای حفظ منابع طبیعی باشد.