about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تبدیل هواپیماهای سوخت‌رسان به رله ارتباطی

نیروی هوایی آمریکا قصد دارد تا بستر ارتباطی یکپارچه‌ای را در میان دارایی‌های نظامی به وجود آورد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ نیروی هوایی آمریکا به تازگی اعلام کرد به منظور ایجاد اتصال میان هوا، فضا، دارایی‌های سایبری خود و دیگر ارگان‌های نظامی این کشور، روی سامانه‌های مدیریت نبرد پیشرفته (ABMS)، سرمایه‌گذاری می‌کند. اولین آزمایش این سامانه در دسامبر 2019 انجام گرفت و در آن جنگجویان نیروی‌های هوایی و دریایی، ناوشکن‌ها و نیروی زمینی با یکدیگر متصل شدند.

نیروی هوایی آمریکا در حال حاضر هواپیماهای سوخت‌رسان خود را به عنوان سامانه‌هایی که رله‌های ارتباطاتی هستند در نظر می‌گیرد. این رله‌ها بخشی از شبکه مش (mesh network) جدیدی هستند که در حال توسعه است.

مش یک توپولوژی شبکه محلی است که در آن گره‌های زیرساخت مانند سویچ‌ها، بریج و دیگر موارد، به صورت مستقیم و پویا به یکدیگر متصل می‌گردند. هر چه تعداد گره‌ها بیشتر باشد، مسیریابی داده‌ها نیز بهینه‌تر می‌گردد.

جان توماس (Jon Thomas)، جانشین رییس فرماندهی پویایی هوایی (Air Mobility Command) توضیح داد، تانکرها به دو دلیل مناسب ایفای نقش به عنوان گره‌های ارتباطی هستند. اول این که چنین هواپیماهایی از بدنه‌ای بسیار بزرگ و وسیع بهره می‌برند؛ بنابراین فضای کافی را برای حمل سامانه‌های ارتباطی اضافی دارند. در درجه بعد موقعیت آن‌ها در زمان جنگ است. یکی از راه‌های کار با این هواپیماها قرار دادن آن‌ها در نزدیکی فضای درگیری است. به اندازه‌ای نزدیک که جنگنده‌ها و دیگر تأسیسات هوایی بتوانند به سرعت سوخت‌گیری کرده و به میدان نبرد بازگردند.

هواپیماهای سوخت‌رسان جدید نیروی هوایی با نام «KC-45»، دارای سامانه‌های ارتباطی و دفاعی است که آن را بدون هیچ‌گونه بروزرسانی خاصی به یک رله ارتباطی تبدیل می‌کند. از طرفی هواپیماهای «KC-135» نیز در حال بروزرسانی هستند که از آن با نام «ارتباطات زمان واقعی برای کابین خلبان» یاد می‌شود. نیروی هوایی به منظور ایجاد بروزرسانی یاد شده قراردادی 49 میلیون دلاری را با شرکت «راکول کالینز» (Rockwell Collins)، امضا کرده است. این بروزرسانی قابلیت‌های ارتباطات ماهواره‌ای و لینک اطلاعاتی را به KC-135 اضافه می‌کند. در حال حاضر تنها برای 50 نمونه از این هواپیما تفاهم‌نامه امضا شده است.

منبع:

تازه ترین ها
تجهیز
1403/11/07 - 19:55- سایرفناوری ها

تجهیز 10 هزار کارخانه به فناوری 5G در چین

چین در نظر دارد 10 هزار کارخانه را تا سال 2027 به فناوری 5G مجهز کند.

مشارکت
1403/11/07 - 16:06- آسیا

مشارکت فناوری آذربایجان و صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی

آژانس نوآوری و توسعه دیجیتال آذربایجان و صنایع هوافضای رژیم صهیونیستی برای پیشبرد نوآوری و فناوری مشارکت کردند.

راه‌اندازی
1403/11/07 - 15:17- اروپا

راه‌اندازی برنامه فناوری امنیتی در دانشگاه فنلاند

دانشگاه فنلاند یک برنامه فناوری امنیتی را برای پوشش حوزه‌های امنیت سایبری، بیولوژیکی و تابشی راه‌اندازی می‌کند.