about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

برنامه پیام رسان تلگرام به محلی برای بحث درباره کلاهبرداری رمزنگاری تبدیل شده است.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان، به نقل از یاهو فاینانس، برخی از نام‌های کانال‌ها در پیام رسان رمزگذاری شده تلگرام از جمله "بازار تقلب" و "دانشگاه تقلب" بسیار تعجب آور هستند. اما در برخی از پیام‌های موجود در این کانال‌ها، می‌بینیم که کاربران با بی ادبی پیشنهاد فروش گواهینامه رانندگی یا کارت‌های اعتباری را می‌دهند تا به دیگران کمک کنند تا تأیید هویت خود را در صرافی‌های رمز ارز انجام دهند.

یکی از کاربران در صفحه‌ای برای گروه "FAKE ID SHOP" نوشت: "من همه کار‌ها را برای شما انجام می‌دهم تا درآمد کسب کنید." در چند سال گذشته، بحث در برنامه‌های پیام رسانی رمزگذاری شده در مورد دور زدن چک‌های شناسایی و ... داغ شده است و این یک گام اساسی در سرقت ارز‌های رمزپایه یا پولشویی از طریق دارایی‌های دیجیتال است.

برخی از کلاهبرداران فهرست قیمت خدمات مختلف یا اسناد جعلی مانند گذرنامه‌های قابل اسکن، کارت‌های تأمین اجتماعی، شناسنامه یا برگه‌های پرداخت را نیز ارسال می‌کنند.

تلگرام منطقه امن کلاهبرداران ارزهای دیجیتال
برنامه‌های پیام رسان رمزگذاری شده مانند تلگرام می‌توانند هویت کاربران را حفظ کنند و این پلتفرم را به یک منطقه امن برای بحث درباره فعالیت‌های غیرقانونی تبدیل کنند. بریتنی آلن، معمار اعتماد و ایمنی در شرکت مبارزه با کلاهبرداری سیفت، می‌گوید به ندرت کانال‌ هایی در مورد کلاهبرداری، از سیستم حذف می‌ شوند. آلن به مدت یک سال مکالمات بین کانال‌ های تلگرامی مانند "FRAUD WORLD ۲۰۲۱" یا "BitcoinBandits" را ردیابی کرده است.

طرفداران ارز‌های دیجیتال درباره چگونگی عدم تمرکز ارز‌های رمزپایه اظهار نظر می‌ کنند: آن‌ها به هیچ دولت یا موسسه‌ ای وابسته نیستند، که گفته می‌شود ثبات و شفافیت آن‌ها را افزایش می‌دهد. اما همین ویژگی، قابلیت سو استفاده از ارز‌های دیجیتال را فراهم می کند.

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.