about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تبدیل سیسا به فروشگاه امنیت سایبری

سازمان سیسا به عنوان اولین مرکز فروشگاهی خدمات امنیت سایبری به دیگر نهادهای دولت فدرال آمریکا انتخاب شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سازمان مدیریت و بودجه آمریکا (Office of Management and Budget) به تازگی اعلام کرد، آژانس امنیت سایبری و زیرساخت، سیسا (CISA) به عنوان یک فروشگاه امنیت سایبری فعالیت خواهد کرد تا امکان ارائه خدمات سایبری به دیگر نهادهای فدرال فراهم شود.

بر اساس گزارش یاد شده سیسا به عنوان اولین «دفتر مدیریت خدمات باکیفیت» (Quality Service Management Office) در وزارت امنیت داخلی وظیفه تأمین زیرساخت‌ها و شبکه‌های فدرال حیاتی را بر عهده دارد. بر همین اساس سیسا خدمات امنیت سایبری برای استانداردسازی مراکز عملیاتی امنیتی، استانداردسازی مدیریت آسیب‌پذیری و مترجم نام دامنه (DNS resolver) عمل می‌کنند.

سیسا اولین دفتری است که به عنوان فروشگاه انتخاب شده است. سازمان‌هایی که به عنوان یک دفتر مشخص می‌شوند، به عنوان نوعی فروشگاه دولتی خدمت خواهند کرد و راه‌حل‌هایی فناوری و خدماتی را در حوزه وظایف خود به دیگر آژانس‌ها ارائه می‌دهند.

شوزته کنت (Suzette Kent)، مدیر ارشد ارتباطات فدرال گفت:

اقدام بالا گام مهمی در بازسازی دولت فدرال است. با تعیین سیسا به عنوان دفتر مدیریت خدمات باکیفیت در زمینه سایبری، دولت فدرال خواهد توانست از تخصص‌ها، قراردادها و راه‌کارهای خود، بازار قدرتمندی از امنیت سایبری را به نفع همه آژانس‌ها در اختیار داشته باشد.

سیسا هم‌اکنون چندین برنامه امنیت سایبری فدرال آمریکا را در دست اجرا دارد. از این برنامه‌ها می‌توان به اقدامات شناسایی و مقابله دائمی (CDM) و حفاظت از سامانه‌های امنیت سایبری ملی (NCPS) در برابر تهدیدات اشاره کرد.

برایان وار (Bryan S. Ware)، مشاور امنیت سایبری مدیر سیسا ادامه داد:

انتخاب سیسا باعث تقویت هسته مأموریت ما برای حفاظت از شرکت‌های فدرال غیرنظامی در زمینه امنیت سایبری می‌شود. ما قصد داریم تا از موفقیت‌ها و آموخته‌ها خود در برنامه CDM و NCPS، خدماتی باکیفیت و مقرون به صرفه را به سایبری آژانس‌های فدرال ارائه بدهیم. ما می‌خواهیم کارآیی دولتی و نیروهای کاری فدرال را بهینه‌سازی کنیم.

سیسا همچنین در تلاش است در چندین زمینه دیگر امنیت سایبری مانند واکنش به حادثه، اطلاعات تهدید و جلوگیری از نفوذ به یک دفتر فروش تبدیل شود.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.