about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

تایوان قصد دارد با ایجاد یک مرکز امنیت سایبری نیازهای خود در این زمینه را برطرف کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ منابع تایوانی اعلام کردند، دولت تایوان در حال بررسی تأسیس مرکز ملی امنیت سایبری برای تقویت توانایی‌های امنیت اطلاعات این کشور و تقویت امنیت سایبری در نیروی پلیس و دفتر تحقیقات وزارت دادگستری و همچنین نهادهای خصوصی است.

به گفته منابع تایوانی این مرکز، پروژه مشترکی است که با همکاری هیئت‌علمی و فن‌آوری و مرکز ملی امنیت سایبری تایوان تأسیس خواهد شد. طبق برآوردها این مرکز با 27.72 میلیون دلار هزینه و تا سال 2022 تأسیس خواهد شد که بودجه آن در حال بررسی بوده و انتظار می‌رود تا پایان سال تصویب شود.

منابع تایوانی مدعی شدند دولت تایوان به‌واسطه مرکز یادشده می‌تواند کارشناسان امنیت سایبری بهتری را پرورش دهد. آن‌ها در ادامه گفتند این پروژه در وهله اول برای افسران پلیس و کارکنان دفتر تحقیقات وزارت دادگستری تایوان خواهد بود. این منابع همچنین مدعی شدند این مرکز نیازهای کشور برای تقویت امنیت اینترنت را برطرف می‌کند.

منابع خبری کشور تایوان همچنین مدعی شدند، همکاری تایوان و ایالات‌متحده در زمینه امنیت سایبری همیشه نزدیک بوده و این کشور در حال آغاز همکاری سایبری با آلمان و استرالیا است.

معاون رئیس‌جمهور تایوان اظهار داشت:

رئیس‌جمهور بر امنیت سایبری تأکید بسیاری دارد.

وی در انتها افزود:

هکرهای چینی مدت‌هاست که اسرار ملی و شرکت‌های ما را هدف حمله قرار داده‌اند که این برای ما خوشایند نیست.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.