about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تاکسی پرنده «ایر اسپیس ایکس» معرفی شد

تاکسی پرنده ایر اسپیس ایکس (AirSpaceX) با نام “Mobi-One” در نمایشگاه خودرو دیترویت 2018، چشم‌اندازی از آینده و سرویس‌های تاکسی هوایی را برای علاقه‌مندان ترسیم کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وسیله نقلیه جدید «ایر اسپیس ایکس» می‌تواند بار و مسافر را با حداکثر سرعت 400 کیلومتر بر ساعت (250 مایل بر ساعت) حمل کند.

به گفته سازندگان، سالانه مبلغی در حدود 300 میلیارد دلار از سوخت و بهره‌وری بابت ترافیک و دیگر تاخیرها تنها در کشور آمریکا در حال هدر رفتن است. همچنین رانندگان شهری سالانه 42 ساعت از زمان خود را در ترافیک از دست داده و در همین حال، 38 میلیارد پوند (17 میلیارد کیلوگرم) از گاز کربن را نیز در هوا منتشر می‌کنند.

تاکسی هوایی Mobi-One، رفت و آمدهای نقطه به نقطه را به عنوان جایگزینی سریع و پاک برای خودروهای شخصی و سفرهای جاده‌ای که به “تکنیک‌های تولید انبوه و طراحی بی‌حاصل خودروها (و متکی به سوخت)” وابسته هستند، هدف قرار داده است تا تولید آن نیز مقرون به صرفه باشد.

تاکسی پرنده ایر اسپیس ایکس از چهار موتور الکتریکی که روی بال‌های آن قرار گرفته، استفاده می‌کند که در نتیجه آن، به ادعای سازندگان، سرعت این وسیله نقلیه بیشتر از یک بالگرد خواهد شد. این محصول جدید به گونه‌ای طراحی شده که قادر خواهد بود 2 تا 4 مسافر یا باری با وزن 200 کیلوگرم (440 پوند) را با سرعت 241 کیلومتر بر ساعت (150 مایل بر ساعت) در مسافت 104 کیلومتر (65 مایل) حمل کند.

در کنار سیستم پرواز کمکی / مستقل، تاکسی هوایی ایر اسپیس ایکس با دسترسی به اینترنت پرسرعت، سیستم اجتناب از برخورد با موانع V2X و پیام‌های ایمنی توسعه پیدا خواهد کرد. سوای از سرویس‌های حمل مسافر و بار، از این هواپیمای عمودپرواز می‌توان برای تخلیه پزشکی یا مصدومین؛ هوش، نظارت و شناسایی (ISR) و پروازهای تحقیقاتی نیز استفاده کرد.

Paragraphs
تاکسی
تاکسی پرنده «ایر اسپیس ایکس» معرفی شد

محصول پیش رو در تعامل با کامیلو پاردو (Camilo Pardo)، رییس طراحی فورد جی تی در سال‌های 2005 و 2006، توسعه پیدا کرده است. تکمیل کردن سیستم‌های مهندسی هواپیما هنوز اصلی‌ترین تمرکز سازندگان است، اما مدیران امیدوارند به زودی یک نسخه از مدل نهایی را برای صدور گواهینامه توسط اداره هوانوردی فدرال آمریکا (US FAA) آماده کنند.

JP Yorro، مدیر ارشد بازرگانی شرکت ایر اسپیس ایکس در رابطه با این محصول جدید گفت:

    مقصود ما با هدف قرار دادن زیرساخت‌های فعلی، توسعه و تولید 2 هزار و 500 هواپیما و به‌کارگیری آنها در 50 مورد از بزرگ‌ترین شهرهای کشور تا سال 2026 است. برنامه توسعه Mobi-One به سرمایه زیادی نیاز دارد، اما حمل و نقل هوایی به عنوان یک سرویس، میلیاردها دلار را برای اقتصاد به وجود خواهد آورد. ما مجموعه‌ای وسیع از گزینه‌های مالی را در نظر گرفته‌ایم که شامل مواردی همچون سرمایه‌گذاری و تقسیم سود می‌شود.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.