تامین قطعات نیروی زمینی با چاپگر 3 بعدی
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ از زمان اختراع چاپگرهای 3 بعدی کاربردهای بسیاری برای آنها شناسایی شده است. برای مثال نیروهای نظامی میتوانند قطعات موردنیاز خود یا جایگزین وسایل را در میدان نبرد تولید کنند. حتی تجهیزات سنگین مانند تانک آبرامز (Abrams) را با هزینه پایینتر میتوان تعمیر و مجدداً عملیاتی کرد؛ بنابراین قدرت مانور و واکنش نشان دادن نیروها تا حد زیادی گسترش پیدا میکند.
برپایه راهبرد نیروی زمینی آمریکا، دستورالعملهایی در اختیار خدمات و شرکای صنعتی این اورگان قرار خواهد گرفت که نشان میدهند، فرماندهان در برنامههای آتی خود، منابع و بودجهی قابلتوجهی را روی فناوریهای پیشرفته سرمایهگذاری کردهاند.
رایان مککارتی (Ryan McCarthy)، وزیر نیروی زمینی آمریکا گفت: «ما قبلاً اقدام یاد شده را برای سال 2021 برنامهریزی کردهایم؛ اما برای داشتن رویکردی جامعتر به عملکردی تهاجمیتر نیاز داشتیم.»
الکسیس راس (Alexis Ross)، معاون دستیار وزیر نیروی زمینی برای اصلاح راهبرد شرح داد، فناوریهایی مانند چاپگر 3 بعدی، یادگیری ماشینی و مواد کامپوزیت، یک انقلاب جدید را صنعت خصوصی به وجود آوردهاند.
راس در زمان بازدید از یک تولیدکننده افزود:
اقدام بالا یک گام بسیار مهم در ساخت و طراحی به حساب میآید. ماده کامپوزیت قابلتوجه است. مادهای که از ترکیب سیلیکون و فلز به دست میآید. این کامپوزیت انعطافپذیر، سبکوزن، مقاوم در برابر ضربه و گرما است و خواص فیزیکی بسیار خوبی را برای ساخت تجهیزات ارائه میدهد.
چاپگرهای 3 بعدی هماکنون به صورت گستردهای در زمینه غیرنظامی مورد استفاده قرار میگیرند. برای مثال میتوان به آمادهسازی بخشی از قطعات بوئینگ 737 اشاره کرد. به علاوه نیروی هوایی آمریکا نیز مدتی قبل اعلام کرد در حال تحقیق و توسعه بستری است که به کمک آن بتواند روند ساخت، تعمیر و نگهداری از جنگندهها را سریعتر کرده و از هزینهها بکاهد.
فرماندهان نیروی زمینی آمریکا نیز امیدوارند به کمک چاپگر 3 بعدی بتوانند هزینه تولید قطعات را به صورت چشمگیری کاهش بدهند. بهعلاوه این ویژگی میتواند قابلیت لجستیک نیروی زمینی را به شکل قابلتوجهی بهبود بدهد.
مککارتی اشاره کرد، مواد به کار رفته در ساخت قطعات با چاپگر 3 بعدی از وزن کمتری نیز برخوردار هستند؛ بنابراین میتوان در زمان جابهجایی تجهیزات، تعدادی بیشتری از سامانهها و سلاحها را در یک نوبت به مقصد انتقال داد.
ارتش آمریکا از مدتها قبل در نظر دارد از چاپگرهای 3 بعدی در تولید تجهیزات موردنیاز بهره بگیرد. به همین دلیل حتی آن را بهعنوان یک زیرساخت حیاتی در نظر گرفتند؛ زیرا در صورت هک شدن چاپگرهای 3 بعدی و دستکاری نقشهی طراحی و تولید قطعات یا سرقت آنها، خسارتهای جبرانناپذیری به بدنه نیروهای نظامی وارد میآید.