تاسیس دفتر امنیت سایبری در وزارت امور خارجه امریکا
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اعضای کمیسیون مرکزی انتخابات در تاریخ 3 مارس در بنیاد کارنگی برای صلح بینالمللی اعلام کردند که این کمیسیون توصیه خواهد کرد که وزارت امور خارجه یک دفتر کار متمرکز بر تلاشهای بینالمللی امنیت سایبری و فناوریهای در حال ظهور را بهعنوان بخشی از گزارش آتی خود تأسیس کند.
این پیشنهاد از کمیسیونی متشکل از کارشناسان دولتی و غیردولتی که توصیههای سیاستها سایبری را توسعه میدهند، بهعنوان بخشی از یک باور وسیعتر در این گروه مطرح میشود که وزارت امور خارجه به مشارکت بیشتر در مسائل امنیت سایبری نیاز دارد.
در میان 75 توصیه این گزارش که در تاریخ 11 مارس منتشر خواهد شد، پیشنهاد دفتر جدید وزارت امور خارجه به نام " دفتر امنیت فضای سایبری و فناوریهای در حال ظهور" به همراه یک دستیار جدید موقعیت دولت برای توسعه بینالمللی مسائل سایبری و فنآوریهای در حال ظهور ارائه خواهد شد.
به گفته جیم لانگوین، یک از نمایندگان حاضر در کمیسیون، این پست جدید تحت نظر معاون وزیر کشور یا معاون وزیر امور سیاسی فعالیت خواهد کرد. او گفت:
هدف دفتر جدید این است که مسائل امنیت سایبری را درون اداره نگه دارد و اهمیت و ارزش آنها را بالا ببرد. این یک رویکرد بینالمللی است که برای تقویت این موضوع به آن نیاز داریم و میخواهیم آن را اتخاذ کنیم.
وزارت امور خارجه در درخواست بودجه سال 2021 خود که در ماه فوریه منتشر شد، برای تأسیس یک دفتر امنیت سایبری و فنآوریهای نوظهور از کنگره درخواست 6 میلیون دلار بودجه کرد. بر اساس درخواست بودجه، این دفتر به وزارت امور خارجه اجازه خواهد داد تا از توسعه بلندمدت و فراگیر تخصص برای حمایت کامل از سیاست خارجی و ابتکارات دیپلماتیک برای برآورده کردن چالشهای امنیتی ملی که توسط فضای سایبری و فنآوریهای نوظهور ایجادشدهاند، اطمینان حاصل کند.
در حال حاضر، مقام ارشد امنیت سایبری در وزارت امور خارجه رابرت استریر است که سیاست 5G و توسعه بینالمللی آن مسئله را بر عهده دارد. این تلاش بر متقاعد کردن متحدان برای عدم استفاده از سختافزارهای شرکت چینی هوآوی متمرکزشده است. تلاشی که موفقیت محدودی داشته است.
برای مثال، بریتانیا در ماه گذشته اعلام کرد که به فناوری چینی 5G از شرکت هوآوی اجازه حضور در بخشهای غیر حیاتی شبکه نسل پنجم خود را خواهد داد. گزارشها حاکی از آن است که آلمان نیز بهزودی تصمیمی خواهد گرفت. کریس اینگلیش، معاون اسبق سازمان امنیت و همکاری اروپا و کمیسر فعلی کمیسیون، گفت که ایالاتمتحده ممکن است موفقیت محدودی در این زمینه داشته باشد؛ زیرا سیاستگذاران آمریکایی دیر وارد بازی شدند و موسسهای مسئول این موضوع نبود. این شکافی است که دفتر جدید پیشنهادی آن را پر خواهد کرد.
اینگلیس اظهار داشت که به این کمیسیون نیاز است تا در آینده فردی وجود خواهد داست که حداقل ازنظر مقامات بینالمللی مسئولیت نسل احتمالی 6، 7 و 10 را بر عهده بگیرد.
دو هفته پیش، وزارت امور خارجه نقشی کلیدی در تلاش بینالمللی برای نسبت دادن یک حمله سایبری در سال 2019 به کشور گرجستان علیه اطلاعات نظامی روسیه ایفا کرد. لانگوین میخواهد بیشتر بداند.
او گفت:
آنها به منابع بیشتر، افراد بیشتر و نیز تخصص بیشتری در اداره امور خارجه نیاز دارند تا مجموعه تنظیمات و همچنین مشارکت فعال با گروههای بینالمللی را که در ایجاد هنجارهای بینالمللی نقش دارند افزایش دهند.