about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

تاسیس اداره‌ امنیت سایبری در لهستان

نخست‌وزیر لهستان در زمان برگزاری اجلاس سایبرسک 2017 اعلام کرد به منظور افزایش امنیت سایبری این کشور، اداره‌ی امنیت سایبری در آن افتتاح خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بئاتا سیدلو (Beata Szydlo)، نخست‌وزیر لهستان، از تصمیم دولت این کشور مبنی بر تأسیس یک مرکز ارزیابی و رصد امنیت سایبری خبر داد. سیدلو ، این موضوع به صورت رسمی در مراسم افتتاحیه سومین دوره نشست امنیت سایبری اروپا، سایبرسک 2017 (CYBERSEC 2017)، در شهر کراکوف لهستان اعلام شد.

وی در جریان سخنرانی خود، با پر اهمیت دانستن پرداختن دولت‌ها به مسئله امنیت سایبری، گفت:

من، به منظور افزایش امنیت سایبری لهستان، تصمیم گرفته‌ام که  یک مرکز تجزیه‌وتحلیل و رصد فضای مجازی، راه‌اندازی کنم. این مرکز در دیگر کشورهای اتحادیه اروپا نیز، نمونه‌های مشابه بسیاری دارد.

وی در ادامه افزود که دولت برای اداره مؤثر و افزایش کارآمدی دفتر نخست‌وزیری و کابینه لهستان، به یک گروه متخصص در حوزه امنیت سایبری نیازمند است.
رئیس دولت لهستان، پیش از این نیز، بارها تأمین حداکثری امنیت کشورش را اولویت اصلی دولت این کشور اعلام کرده بود.
سایبرسک 2017، به مدت دو روز در شهر کراکوف ورشو برگزار  شد، 130 سخنران و بیش از 1000 شرکت‌کننده را از سراسر جهان و با هدف بررسی چالش‌های دیجیتال پیش روی اروپا، گرد هم آورد.

 

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.