تأکید مجدد راجرز بر لزوم همکاری با بخش خصوصی
به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ راجرز در جمع مدیران شرکتهای آمریکایی به آنها گفت: «به دلیل مأموریتهایم در NSA و فرماندهی سایبری آمریکا (U.S. Cyber Command)، وقت زیادی را صرف صحبت با بخش خصوصی میکنم و وقتی با مدیران این بخش صحبت میکنم از آنها میخواهم که با من، در مورد آنچه به مدیر ارشد اطلاعات (CIO) و مدیر ارشد امنیت اطلاعات (CISO) خود میگویند صحبت کنند و خواستههای اولیه خود را بیان کنند.»
در این اجلاس که توسط والاستریت ژورنال برنامهریزیشده بود، این مقام ارشد امنیتی آمریکایی توضیح داد که ماجرای نفوذ به شرکت سونی – که به اعتقاد بسیاری توسط هکرهای مرتبط با کره شمالی سازماندهی شده بود – روشن کرد چگونه شرکتهای خصوصی میتوانند با همکاری دولت آمریکا، آسیبهای ناشی از حملات سایبری را کاهش داده و از آثار آن بکاهند.
او گفت: «از دیدگاه دفاع سایبری، میتوان تقریباً 60 تا 65 درصد کل فعالیتها را مجرمانه در نظر گرفت. افراد در پی نفوذ به سامانهها هستند تا به اطلاعات شخصی قابلتشخیص دست بیابند و از آن برای تولید سود استفاده کنند؛ این شامل دزدی سرمایههای فکری نیز میشود.»
این اولین حضور راجرز در مجامع عمومی پس از انتخاباتی بود که در آن دونالد ترامپ توانست رقیب دموکرات خود، هیلاری کلینتون را از میدان به در کند. انتخاباتی که به نظر بعضیها، بزرگترین ناراحتی در تاریخ آمریکاست. با روی کار آمدن مدیریت جدید، متخصصان امنیتی، نگرانی خود را نسبت به آینده عملکرد NSA و جامعه اطلاعاتی آمریکا بهطور کل ابراز کردند. در زمان پیش از انتخابات، ترامپ میزان اثربخشی جامعه اطلاعاتی آمریکا را زیر سؤال برده بود و یکبار نیز گفته بود NSA، کپی ایمیلهای لو رفته کلینتون را داشته است.
هنوز معلوم نیست کاخ سفید تحت حکومت ترامپ چگونه میخواهد ارتباط بین دولت و بخش خصوصی را توسعه دهد. این ارتباطات شامل اطلاعات مخاطرات امنیتی و تقاضاهای نهادهای مجری قانون برای اطلاعات شخصی است. راجرز بهطور خلاصه در مورد روابط در حال حاضر گفت: «این روابط جایی که ما میخواهم و یا نیاز داریم نیست»
راجرز اضافه کرد: «بهطور مشخص ما مجبوریم منتظر بمانیم و ببینیم آینده چه پیش میآورد. نگرانی من این است که نمیخواهم منتظر بمانم تا بهجایی برسد که حتماً باید فاجعه قابلملاحظهای شکل بگیرد تا ما را به نتیجهگیری هدایت کند. ما باید کاری متفاوت با آنچه اکنون انجام میدهیم، انجام دهیم. راهحل نهایی در نظر من این است که چگونه همکاری بخش خصوصی و دولتی را شکل دهیم.»
مایکل راجرز گفت: «سایبر این خطوط بینظمی که ما رسم کردهایم را نمیشناسد. به نظر من واقعگرایانه نیست که از بخش خصوصی انتظار داشته باشید تا در برابر این یورش فعالیتهایی که توسط دولتها و سایر گروهها وارد میشود مقاومت کنند. از طرفی این نیز واقعگرایانه نیست که بگویید، خوب، دولت آن را درست میکند؛ زیرا اگر از من میخواهید از چیزی دفاع کنم، از بیرون نمیتوانم این کار را انجام دهم، من تا زمانی که به ساختار یک شبکه دسترسی نداشته باشم، نمیتوانم از چیزی دفاع کنم. این مشکلی است که با انجام آن توسط دولت داریم. درواقع مثل این است که بخواهید بجنگید، ولی یک دست شما به پشتتان بسته باشد.»