about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

مقامات اسرائیلی در کنفرانس سایبرویک 2017: «بیش از 1000 حمله سایبری گروه "lone wolf" را دفع کرده‌ایم.»

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ نداف آرگامان (Nadav Argaman)، مدیر سرویس امنیتی شین بت در رژیم صهیونیستی، در صحبت‌هایی در این همایش، مدعی شد که سازمان تحت نظر وی، ابزارآلات لازم برای دفع حملات گروه هکری "lone wolf" را در اختیار دارد و با این گروه مقابله خواهد کرد.
این مقام امنیتی، تأکید کرد که اسرائیل، تاکنون 2000 حمله را از جانب این گروه هکری در سال گذشته دریافت کرده که با استفاده از توان اطلاعاتی، فنی و عملیاتی خود، موفق شده که این حملات را دفع نماید و حداقل 1000 عدد از این حملات سایبری، توسط شین بت دفع شده است. آرگامان، ضمن تائید سخنان هفته گذشته مایکل فالون، وزیر دفاع انگلستان مبنی بر حمله نظامی به متجاوزان سایبری، تأکید کرد که در حملات سایبری تهاجمی، مشارکت خواهد داشت.
آرگامان در بخش دیگری از صحبت‌های خودش در این رابطه گفت: «پیشرفت‌ها در زمینه فناوری و توسعه‌های به وجود آمده، سبب شده است تا سطح عملیات مخرب کاهش پیدا کند و توانایی‌های ما در زمینه تهدید حملات ایزوله شده، بالا برود.»
این مقام امنیتی اسرائیلی، همکاری با سایر شرکای موجود در سراسر جهان در زمینه مقابله با تهدیدات سایبری را، یکی از دلایل کاهش سطح تهدیدات قلمداد کرد و گفت: «شین بت، همکاری با سایر شرکای خود از سراسر دنیا، از جمله سازمان‌های اطلاعاتی متعدد را در دستور کار خود قرار داده و از این طریق، آمادگی دارد تا تجربه و دانش مقابله با تهدیداتی را که کشورهای غربی با آن مواجه هستند، افزایش دهد.»
چند وقت پیش نیز، وزیر امنیت داخلی ایالات‌متحده آمریکا در صحبت‌هایی گفته بود: «اسرائیل و آمریکا، در زمینه راهکارهای مقابله با تهدیدات سایبری، با یکدیگر توافق دارند.» تام باسرت، در بخش دیگری از صحبت‌های خود نیز دراین‌باره تأکید کرده بود، اسرائیل و آمریکا، قرار است تا در زمینه حفاظت از زیرساخت‌ها در برابر حملات سایبری، با یکدیگر همکاری کنند.
به ادعای باسرت، دیدارهای سطح بالایی در زمینه ارتقاء و تقویت سطح آمادگی‌ها در موضوع تهدیدات سایبری، رخ داده است. وی ادامه داد: «چابکی اسرائیل در یافتن راهکارها و شیوه‌های مقابله با تهدیدات سایبری، می‌تواند سبب پیدایش راهکارهای نوآورانه در این زمینه شود و ما می‌توانیم این راهکارها را در آمریکا نیز مورد استفاده قرار دهیم.»
 

Paragraphs
تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.