تأکید اداره سایبری ملی اسرائیل بر توافق ابراهیم علیرغم تنش سایبری با ایران
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ گابی پورتنوی (Gabi Portnoy)، رئیس اداره سایبری ملی اسرائیل، رابطه حساس بین بردباری و امنیت سایبری را در کنفرانس اورشلیم پست (The Jerusalem Post) و موزه بردباری اورشلیم (Museum of Tolerance Orusalem) جشن چهرههای اسرائیل را در تلآویو توضیح داد. او در مصاحبهای گفت :
«این روزها در دنیا به تساهل زیادی نیاز داریم. در فضای سایبری، ما هیچ گونه تحملی نداریم. ابتکار مقابله با باجافزار، شبکهای متشکل از 37 کشور که برای مقابله با جنگ سایبری با یکدیگر همکاری میکنند، فضای بسیار مورد نیاز در حوزه امنیت سایبری معمولاً غیرقابل تحمل است. بنابراین، این کار خوبی است که ما با هم انجام میدهیم و برای من، بردباری است.»
وی ادعا کرد که یکی دیگر از جنبههای کلیدی تساهل بینالمللی، توافق ابراهیم، نیز علیرغم تنشهای سایبری فعلی میان اسرائیل و ایران در مسیر درستی قرار دارد.
پورتنوی تأکید کرد :
«من فکر میکنم این یک رابطه مهم است و ما تا جایی که بتوانیم از آن استقبال خواهیم کرد. به این فکر کنید که وقتی با هم کار میکنیم چه نوع دفاع سایبری در برابر دشمنان خود میسازیم.»
آموزش مهارتهای سایبری از سنین پایین
اوریت تاتارسکی (Orit Tatarsky)، مدیر مرکز ظرفیتسازی در اداره سایبری، اهمیت توانمندسازی کودکان برای بهبود سواد سایبری خود را از سنین پایین توضیح داد.
وی با تأکید بر چندین اصل که سازمان را در تلاشهایش هدایت میکند، عنوان کرد :
«ما در حال حاضر در حال اجرای یک برنامه ملی راهبردی با توجه به ظرفیتسازی، در کنار فرصتهای برابر، تنوع و شمول هستیم. اولین مورد این است که ما روی برخی گروهها تمرکز کنیم. ما شاهد موفقیت بزرگی بودیم و اساساً میخواهیم موفقیت را افزایش دهیم. اصل دوم این است که ما معتقدیم تداوم تحصیلی یک عامل کلیدی برای موفقیت در به دست آوردن شغل معنادار و تحرک اجتماعی است. بنابراین باید از اوایل دبیرستان شروع کنیم و به بچهها تجربه قرار گرفتن در معرض خطرات را آموزش دهیم.»
ساگی بار (Sagy Bar)، مدیر عامل مرکز آموزش سایبری بنیاد راشی (Rashi)، بر موفقیت برنامه آموزش سایبری اخیر «Machshim»، که منجر به مشارکت پیرامونی اسرائیل در بخش فناوری و سایبری ارتش و درنتیجه توانایی آنها برای ادغام در صنعت هایتک شده تأکید کرد.
بار اظهار داشت :
«13 سال پیش، تنها 3 درصد از سربازان سایبری و فناوری ارتش اسرائیل از مناطق پیرامونی اسرائیل آمده بودند. ما فکر کردیم که «این درست نیست»، بنابراین سعی کردیم ارتباط بین کد پستی بچهها و آیندهشان را قطع کنیم. 13 سال بعد، اکنون بیش از 3000 فارغالتحصیل وجود دارد که 65 درصد آنها هر ساله در واحدهای فناوری و سایبری ارتش اسرائیل پذیرفته میشوند؛ و آن 3 درصدی که ذکر کردم به 5 درصد از واحدهای سایبری که از حاشیه میآیند امروز افزایش یافته است. Machshim ثابت کرده که ارائه یک فرصت [برای یادگیری] میتواند واقعیت را به طور چشمگیری تغییر دهد.»