about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

تأسیس یک مرکز سایبری در روسیه 

مقامات روسیه از برنامه‌های خود برای ایجاد یک مرکز سایبری در روسیه خبر دادند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ معاون شورای امنیت فدراسیون روسیه به‌تازگی اعلام کرد در آینده یک مرکز چندبعدی سایبری در روسیه تأسیس خواهد شد.

دمیتری مدودِف در جلسه اجرای طرح‌های فدرال با بهره‌گیری از فناوری‌های هوش مصنوعی بیان داشت در این مرکز متخصصان امنیت اطلاعات به تمرینات سایبری خواهند پرداخت. 

مدودف اظهار داشت:

در نظر داریم در قالب طرح فدرال امنیت اطلاعات یک مرکز سایبری برای تمرینات متخصصان امنیت اطلاعات تأسیس کنیم که یک مدل ویژه و زیرساخت کامل خواهد بود. باید یک سیستم مطمئن برای حفاظت از شهروندان، کسب‌وکار و کشور در برابر انواع تهدیدات اطلاعاتی و کلاه‌برداری سایبری ساخته شود. در این میان هدف اصلی تولید گسترده محصولات و خدمات فناوری اطلاعات بومی است.

به گفته وی، در شرایط همه‌گیری کروناویروس دورنمای استفاده از فناوری‌های هوش مصنوعی کاملاً مشخص بوده و در حال حاضر محصولات بومی دیجیتال در مبارزه با شیوع کرونا کمک شایانی کرده‌اند. 

این مقام دولتی اعلام کرد هرسال توجه بیشتری به فناوری‌های هوش مصنوعی می‌شود و تهدیدهای بیشتری نیز برای امنیت کشور به وجود می‌آید. در چنین شرایطی نباید از توسعه چنین فناوری‌هایی کنار کشید، بلکه برعکس، می‌بایست با تلاش روزافزون و درک اساسی اهمیت آن‌ها اقدام به توسعه این فناوری‌ها کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
افزایش
1405/06/01 - 12:51- هوش مصنوعي

افزایش قیمت ۱۵ درصدی محصولات انویدیا

مشتریان انویدیا از افزایش قیمت‌های بالای ۱۵ درصد مرتبط با هوش مصنوعی مطلع شدند.

تدوین
1405/06/01 - 12:30- آمریکا

تدوین استاندارد برای مراکز داده در سن خوزه آمریکا

شهر سن خوزه در حال تدوین استانداردهای یکسان برای مراکز داده آینده و سایر پروژه‌های بزرگ مصرف انرژی است.

تأیید
1405/06/01 - 12:10- آمریکا

تأیید دستگاه خون‌گیری رباتیک توسط سازمان غذا و داروی آمریکا

سازمان غذا و داروی آمریکا دستگاه خون‌گیری رباتیک را برای آزمایش خون بدون دخالت اپراتور تأیید کرد.