about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مرکزی به منظور مقابله با جعل مدار

بیناد ملی علوم آمریکا به تازگی مرکز جدیدی را به منظور مقابل با جعل مدار الکتریکی و حملات سایبری تأسیس کرده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ دانشگاه سینسینتی آمریکا به تازگی رهبری یکی از پروژه‌های مرکز تحقیقات بنیاد ملی علوم (National Science Foundation) را برعهده گرفته است. هدف از این طرح محافظت از سامانه‌های الکترونیک و شبکه‌ها از جاسوسی و هک است.

مرکز امنیت و اعتماد سخت‌افزار و سامانه جاسازی شده، جدیدترین مرکز تحقیقاتی مشترک دانشگاه مذکور و صنعت خواهد بود. این مرکز با بنیاد ملی علوم، وزارت دفاع و رهبران صنعت همکاری می‌کند تا راهکارهایی برای دفع حملات سایبری ایجاد کنند.

بنیاد ملی علوم به منظور تأسیس مرکز یاد شده بودجه‌ای 4.5 میلیون دلاری را به آن اختصاص داده است. همچنین اعلام شد دانشگاه‌های ویرجینیا، کنتیکت، نورث‌ایسترن، تگزاس-دالاس و کالیفرنیا-دیویس، با این مرکز همکاری خواهند کرد. همچنین تعدادی از شرکت‌ها و آژانس‌های دولتی و خصوصی نیز به‌عنوان عضو آن فعالیت کرده و سالانه کمک‌هزینه‌ی تحقیقاتی معادل 50 هزار دلار را پرداخت می‌کنند. از شرکت‌های خصوصی عضو، می‌توان به آداپتیو کامپیوتینگ (Adaptive Computing)، بوز آلن همیلتون (Booz Allen Hamilton) و  ویلی (Wiley) اشاره کرد.

مرکز یاد شده دارای آزمایشگاه اختصاصی خود در دانشکده مهندسی و علوم کاربردی است. در این محل می‌توان از متخصصان دیگر همکاران دانشگاهی و شرکت‌ها بهره گرفت.

جان مارتی امرت (John "Marty" Emmert)، مدیر و محقق مرکز جدید یاد شده شرح داد، یکی از مشکلات اصلی تراشه‌های رایانه‌ای، پیدا کردن راهی به منظور حصول اطمینان از صحت عملکرد آن‌ها است. استفاده از مدارهای تقلبی دارای آسیب‌پذیری، احتمال وقوع یک خرابی فاجعه‌بار را به وجود می‌آورد. برای مثال می‌توان به نقص  سامانه‌های حمل‌ونقل هوایی، ارتباطات یا تسلیحات اشاره کرد.

امرت گفت:

بزرگ‌ترین چالش در صنعت، حفاظت از فناوری اطلاعات است. بخشی از وظیفه‌ی ما این است که روش‌هایی را به منظور جلوگیری از جعل مدار الکتریکی توسعه بدهیم.

مارک کاهَی (Marc Cahay)، رییس دپارتمان مهندسی برق و علوم رایانه دانشگاه سینسینتی معتقد است مرکز یاد شده توجه‌های بسیاری را به خود جلب خواهد کرد؛ زیرا در حال حاضر نیز حداقل 70 شرکت برای همکاری ابراز علاقه کرده‌اند.

جمیز لمبرت (James Lambert)، استاد دانشگاه ویرجینیا، با اشاره به این که همکاری با شرکای صنعتی به کاهش خطرات امنیتی می‌انجامد اظهار کرد:

آسیب‌پذیری‌هایی که به حمله سایبری منجر می‌شوند، می‌توانند در زمان طراحی، تولید یا هر یک از مراحل دیگر این چرخه به وجود آیند. همکاری با شرکای صنعتی و دولتی به منظور درک بهتر مشکلات واقعی و یافتن سؤال صحیح، به ما در کاهش خطرات امنیت، افزایش اطمینان و اعتماد در همه‌ی سطوح کمک می‌کند.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.