about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

تأسیس مؤسسه امنیت سایبری در ریاض

به دستور پادشاه عربستان، یک مؤسسه امنیت سایبری در ریاض راه‌اندازی خواهد شد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به دنبال فرمان صادر شده از سوی ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی، این کشور در حال تثبیت برنامه‌های خود برای ایجاد یک مؤسسه جهانی امنیت سایبری (GCFI) در شهر ریاض برای رسیدگی به چالش‌ها و ایجاد فرصت‌ها در میان پیشرفت‌های سریع در بخش اینترنت است.

براساس بیانیه مطبوعاتی انجمن جهانی امنیت سایبری، مؤسسه جهانی امنیت سایبری به عنوان یک پلتفرم برای پیشبرد ثبات، امنیت و رفاه فضای سایبری با تسریع تغییرات اجتماعی-اقتصادی، پیش بردن مرزهای دانش و متحد کردن قهرمانان جهانی عمل خواهد کرد.

علا الفاضل (Alaa AlFaadhel)، رهبر ابتکارات و مشارکت در مؤسسه، در مصاحبه‌ای به چاینا دیلی (China Daily) گفت :

«با توجه به ماهیت ذاتی یکپارچه، فراگیر و جهانی فضای سایبری، توسعه ایمن و مطمئن بیشتر آن به نفع همه و مسئولیت مشترک همه است. نیاز ثابت و فوری به اقدامات بیشتر برای تکمیل تلاش‌های جهانی موجود وجود دارد.»

به گفته الفاضل، مؤسسه جهانی امنیت سایبری برای دستیابی به اهداف خود، چارچوب حکمرانی محکمی خواهد داشت که شامل یک هیئت امناء و یک شورای مشورتی متشکل از کارشناسان بین‌المللی است که به دقت از بالاترین رده‌های دولتی، دانشگاهی، اتاق‌های فکر و بخش خصوصی انتخاب شده‌اند.

وی افزود که هیئت امناء مسئول نظارت بر عملکرد، رشد و توسعه مؤسسه جهانی امنیت سایبری با هدف حفظ پایداری و استقلال مؤسسه خواهد بود. شورای مشورتی در مورد موضوعاتی که از دستیابی به اهداف مؤسسه حمایت می‌کند، توصیه هایی ارائه خواهد کرد.

رهبر ابتکارات و مشارکت در مؤسسه اظهار داشت که این مرکز در ریاض است و قصد دارد در آینده شعبه‌ها و دفاتر بین‌المللی خود را در راستای اهدافش افتتاح کند.

طبق پلتفرم اطلاعاتی بازار «Statista»، ارزش بازار جهانی امنیت سایبری در سال 2022 حدود 222 میلیارد دلار بوده است. پیش‌بینی می‌شود تا سال 2030، بازار به بیش از 650 میلیارد دلار برسد. الفاضل در گزارشی در 8 ژوئن امسال توضیح داد که امنیت شبکه بزرگ‌ترین بخش در بازار جهانی امنیت سایبری است که در 3 ماهه چهارم سال گذشته 5.4 میلیارد دلار درآمد داشته و به دنبال آن آسیب‌پذیری‌ها و تجزیه و تحلیل‌های امنیتی با درآمد بازار به ارزش 4.2 میلیارد دلار قرار دارد.

وی تصریح کرد :

«مؤسسه جهانی امنیت سایبری به عنوان فضایی عمل خواهد کرد که در آن ذینفعان مربوطه جهان برای رسیدگی به چالش‌ها و همچنین برای باز کردن فرصت‌های باورنکردنی ایجاد شده در فضای سایبری، مانند تسریع رشد اقتصادی، سرمایه‌گذاری، و ایجاد شغل و همچنین افزایش دسترسی به اطلاعات و دانش و امکان همکاری بیشتر، مشارکت می‌کنند.»

او خاطرنشان کرد که از طریق این مؤسسه، مجمع سالانه جهانی امنیت سایبری به گردهمایی رهبران فکری و تصمیم گیرندگان از سراسر جهان ادامه خواهد داد. نسخه 2023 مؤسسه جهانی امنیت سایبری از 8 تا 9 نوامبر سال جاری در ریاض با موضوع «نمودار اولویت‌های مشترک در فضای سایبری» برگزار خواهد شد.

به گزارش الفاضل، نسخه سال گذشته این انجمن 127 سخنران را از میان ذهن‌های برتر جهان گرد هم آورد و از بیش از 9000 شرکت کننده از 117 کشور استقبال کرد.

وی ادامه داد :

«با تکیه بر این پایه، ما اکنون به دنبال ایجاد همکاری اساسی در اولویت‌های کلیدی در این حوزه با اهمیت راهبردی هستیم.»

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.