about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

رومانی حراج 5G را به دلیل عدم وجود قانون به تأخیر انداخت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ سباستین بوردوجا (Sebastian Burduja)، وزیر دیجیتال رومانی گفت که این کشور نمی‌تواند رویه‌هایی را برای حراج فرکانس‌های 5G راه‌اندازی کند تا زمانی که کد ارتباطات چراغ سبز دریافت نکند.

حراج طیف 5G یکی از اهدافی است که طبق برنامه بهبود و انعطاف‌پذیری کشور باید تا 30 ژوئن امسال تکمیل شود.

اما بوردوجا اظهار داشت که مزایده‌ها نمی‌توانند انجام شوند، زیرا قانون ارتباطات به‌وسیله دادگاه قانون اساسی مورد اعتراض قرار گرفته و پارلمان باید این قانون را مجدداً تصویب کند تا اصلاحات لازم را انجام دهد. این قانون اکنون در پارلمان است، اما مقامات می‌خواهند منتظر بمانند تا شکایت دیگری به دادگاه قانون اساسی ارائه نشود.

وی توضیح داد که سازمان مخابراتی کشور به نام «ANCOM» قبلاً برای مزایده‌ها آماده شده، اما باید چارچوب نظارتی برای ادامه پیشنهاد تعریف شود.

وزیر دیجیتال رومانی خاطرنشان کرد :

«این مزایده همچنان به موقع برای درخواست پرداخت بعدی از سوی تسهیلات بازیابی و مقاوم‌سازی راه‌اندازی می‌شود.»

به گفته کارشناسان، رومانی چند سالی است که درآمد حاصل از مزایده‌های 5G را در بودجه خود گنجانده، اما تاکنون هر ضرب‌الاجل تعیین شده خود را شکست داده است. رومانی علاوه بر از دست دادن 600 میلیون یورویی که انتظار دارد از فروش مجوزهای 5G به دست آورد، به دلیل اجرای نکردن کد ارتباطات الکترونیک اتحادیه اروپا، جریمه سنگینی را نیز باید پرداخت کند.

منبع:

تازه ترین ها
محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.

ادعای
1403/12/07 - 08:19- تروریسم سایبری

ادعای مؤسسه صهیونیستی آلما درباره واحد ۳۰۰ سازمان جنگ الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی؛ پروپاگاندای رژیم اشغالگر برای توجیه تجاوزات سایبری در منطقه

مؤسسه تحقیقاتی اسرائیلی آلما در مقاله‌ای ادعا کرد که برخی یگان‌های ایران از جمله واحد 300 درگیر کمک‌های نظامی برای احیای حزب‌الله هستند.