about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بی‌نیازی اندرویدی‌ها از کلمات عبور

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ Project Abacus یا طرح چرتکه تازه‌ترین برنامه گوگل در این زمینه است که طی هفته‌های آینده به‌طور آزمایشی اجرا می‌شود تا تعدادی از مؤسسات مالی بتوانند به‌طور آزمایشی خدمات خود را بدون نیاز به کلمات عبور ارائه دهند.

بر اساس برنامه‌ریزی گوگل این طرح تا قبل از پایان سال 2016 تکمیل می‌شود تا کاربران دیگر برای باز کردن برنامه‌های مختلف نیازمند واردکردن کلمات عبور یا استفاده از اثرانگشت و سیستم‌های دومرحله‌ای تأیید هویت نباشند. در این سیستم هر کاربر برای ورود به محیط یک برنامه باید مجموعه امتیازاتی را کسب کند که برگرفته از الگوهای کاربری و ویژگی‌های شخصی وی است. در صورت کسب امتیاز لازم برنامه به وی اعتماد کرده و مجوز ورود او را صادر می‌کند.

این مجموعه امتیازات از طریق الگوهای تایپ کاربران، موقعیت مکانی وی، الگوهای صوت و سرعت عمل کاربر، ویژگی‌های چهره او و غیره به دست می‌آیند.

گوگل اولین بار سال گذشته در کنفرانس توسعه‌دهندگان خود از این فناوری رونمایی کرد و طی این مدت 33 دانشگاه در 28 ایالت آمریکا به‌طور آزمایشی از آن استفاده کرده‌اند. حال به نظر می‌رسد زمان مناسب برای آزمایش طرح چرتکه در کل جهان فرارسیده است.

باید توجه داشت که برای استفاده از برنامه‌های مختلف کسب امتیازات اعتمادساز مختلفی ضروری است و این امر بستگی به اهمیت و حساسیت برنامه مورداستفاده دارد. به‌عنوان‌مثال امتیاز مکتسبه برای استفاده از یک برنامه بانکداری باید بالاتر از امتیاز موردنیاز برای اجرای یک بازی ویدئویی باشد. عملی شدن این طرح واکنشی مناسب به هکرهایی خواهد بود که با یافتن کلمات عبور کاربران داده‌های حساس را به سرقت می‌برند.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.