about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

دولت چین اعلام کرد در نیمه اول سال 2020 وابستگی فناوری‌های فضایی خود را از آمریکا جدا می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ چین به تازگی اعلام کرد در نیمه اول سال 2020 وابستگی خود را به سامانه موقعیت‌یاب جغرافیایی آمریکا (GPS) به طور کامل از بین می‌برد.

شبکه ماهواره‌ای شرکت بایدو چین (Beidou)، «بیگ دیپر» (Big Dipper) نام دارد. این صورت فلکی ماهواره‌ای اولین خدماتی است که به رقابت با سامانه موقعیت‌یاب جغرافیایی نیروی هوایی آمریکا پرداخته و هم‌اکنون از تعداد بسیار زیادی کاربر بالقوه بهره می‌برد؛ زیرا هم‌اکنون 70 درصد تلفن‌های هوشمند چینی آماده‌ی استفاده از آن هستند.

شبکه بایدو با برنامه طولانی مدت چین به منظور ارائه و تسلط بر نسب بعدی خدمات ارتباطی مانند 5 جی یکپارچه شده است. چین در نظر دارد 2 ماهواره نهایی که سامانه بایدو را عملیاتی می‌کند در ژوئن 2020 به فضا بفرستد.

پیش‌بینی می‌شود با فعالیت هم‌زمان سامانه موقعیت‌یابی و نسل پنجم ارتباطات، چین بتواند سهم عظیمی از بازار خدمات ارتباطی نسل بعد را به دست آورد. همچنین به منظور آزمایش نحوه عملکرد فناوری‌های بالا در یک محیط آزمایشگاهی، یک خودرو بی راننده با بهره‌مندی از آن‌ها مسیری 28 کیلومتری را طی کرد.

بایدو به منظور تکمیل و گسترش پروژه خود تاکنون با 120 شرکت مختلف قرارداد همکاری امضا کرده است. به علاوه تولیدکنندگان تلفن‌های هوشمند چینی، 40 درصد بازار جهانی را به خود اختصاص داده‌اند. این موضوع بستری گسترده را به منظور بهره‌مندی از موقعیت‌یاب جغرافیایی چین فراهم می‌کند.

سامانه موقعیت‌یاب جغرافیایی چین در سال 2000 راه‌اندازی شد و در سال 2012 شروع به خدمات‌دهی در محدوده آسیا-اقیانوسیه کرد. با پرتاب 2 ماهواره یاد شده چین در سال 2020 شبکه‌ای از 35 سخت‌افزار یاد شده را خواهد داشت که از نمونه آمریکایی فراتر می‌رود.

الکساندر استیکینگز (Alexandra Stickings)، از موسسه خدمات سلطنتی انگلیس (RUSI) در سال گذشته گفته بود:

مطمئناً این اقدام به علت گسترش نفوذ صورت گرفته است؛ اما احتمالاً بخشی از آن نیز به علت امنیت اقتصادی صورت گرفته است. دسترسی امنیت، بزرگ‌ترین مزیت داشتن سیستم‌هایی که متعلق به خودتان است. حسی که بیان می‌کند شما برای تأمین آن نیاز به کشور دیگری ندارید. برای مثال آمریکا ممکن است در زمان درگیری دسترسی کاربران یک منطقه خاص را به خدمات خود از بین ببرد.

فضا یک منطقه استراتژیک بااهمیت برای دولت چین به حساب می‌آید. برای نمونه این کشور هم‌اکنون اولین ماهواره کوانتومی را به فضا ارسال کرده است و قصد دارد تا سال 2023 ایستگاه فضایی خود را تأسیس کند.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.