about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت اسرائیلی البیت برای تأمین پهپاد تاکتیکی رومانی، بودجه 180 میلیون دلاری دریافت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت (Elbit Systems) اعلام کرد که اولین سفارش خرید به ارزش تقریبی 180 میلیون دلار را برای تأمین 3 مورد اول از حداکثر 7 سامانه هوایی بدون سرنشین تاکتیکی «Watchkeeper X» به عنوان بخشی از قرارداد با وزارت دفاع ملی رومانی با حداکثر قیمت دریافت کرده است. این خرید به ارزش تقریبی 410 میلیون دلار (1.89 میلیارد لئوی) سفارش خرید در مدت 2 سال انجام خواهد شد.

طبق این معامله، سیستم‌های البیت پهپاد تاکتیکی Watchkeeper X ارتقا یافته را با قابلیت‌های پیشرفته از جمله بار الکتریکی نوری چند طیفی «Spectro XR» و قابلیت‌های ارتباطی جدید ارائه می‌کند.

پهپاد تاکتیکی دارای ظرفیت ترابری دوگانه Watchkeeper X، نوع صادراتی انگلیسی ارتش بریتانیا است که به‌وسیله «U-TacS»، شرکت تابعه سیستم‌های البیت در بریتانیا با همکاری تالس (Thales) ساخته شده و مشتق شده از خانواده پهپادهای هرمس (Hermes) است. Watchkeeper X با استانداردهای ناتو سازگار است و امکان همکاری ضروری با ناتو و سایر نیروهای متحد را فراهم می‌کند.

یورام شموئلی (Yoram Shmuely)، مدیر کل هوافضای سیستم‌های البیت در این خصوص گفت :

«ما از همکاری با رومانی و اعتماد آنها به راه‌حل‌های خود و همچنین از حمایت و همکاری مستمر با دولت‌های اسرائیل و بریتانیا و شرکای تجاری خود در برنامه نگهبان قدردانی می‌کنیم. تحقیق و توسعه مداومی که در حال سرمایه‌گذاری در پلتفرم Watchkeeper هستیم، توانایی‌های نیروهای مسلح رومانی و بریتانیا را برای برآوردن نیازهای عملیاتی در حال تحول افزایش می‌دهد. این سفارش نشان دهنده رابطه قوی و رو به رشد بین سیستم‌های البیت و رومانی و افزایش علاقه به پلتفرم‌های پهپادی ما از کشورهای سراسر اروپا و ناتو است.»

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.