about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

به دنبال اعتراض گسترده فعالان مدنی، گوگل سواستفاده از افراد بی خانمان برای تحقیق میدانی در مورد فناوری تشخیص چهره را متوقف کرد.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان ؛ به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، گوگل با همکاری یک آژانس ثالث افرادی را به خدمت گرفته بود تا با پرسه زدن در خیابان های چند شهر بزرگ آمریکا از برخی اشخاص و به خصوص اشخاص بی خانمان بخواهند تا با دریافت کارت هدیه ۵ دلاری اطلاعات مربوط به چهره خود را به گوگل بفروشند.

انتشار این نوع رفتار گوگل با افراد بی خانمان و تلاش برای سواستفاده از فقر و نداری آنها واکنش های تند و گسترده ای را در رسانه های امریکا ایجاد کرد و گوگل را به عقب نشینی واداشت.

این شرکت اعلام کرده که این نوع تحقیقات میدانی را متوقف کرده و در حال تحقیق در مورد نحوه این رخداد است.

سخنگوی گوگل در این مورد گفته است: ما ادعاهایی که در این زمینه مطرح شده را جدی می گیریم. هدف ما از این تحقیق تضمین این مساله بوده که فناوری تشخیص چهره در مورد همه افراد با هر حالت چهره و هر رنگ پوستی به درستی عمل می کند.

آژانسی که با گوگل برای جمع آوری اطلاعات در این زمینه قرارداد امضا کرده، Randstad نام دارد و گوگل مدعی شده از روش های زننده آن برای جمع آوری اطلاعات از مردم اطلاعی نداشته و قرار بوده Randstad در برخورد با داوطلبان شفاف و صادق باشد. گوگل وعده داده که در این زمینه تحقیق می کند.

تازه ترین ها
توافق
1405/05/31 - 12:48- آمریکا

توافق ۴۰۰ میلیون‌دلاری تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده

تیک‌تاک با وزارت دادگستری ایالات متحده بر سر حفظ حریم خصوصی کودکان به توافقی بالغ بر ۴۰۰ میلیون دلار رسید.

برنامه
1405/05/31 - 12:21- هوش مصنوعي

برنامه دانشگاهی ژاپن در زمینه هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده

ژاپن در حال تدارک یک برنامه پشتیبانی پنج‌ساله است که دانشکده‌ها را ملزم به معرفی دوره‌های هوش مصنوعی، ریاضیات و علوم داده می‌کند.

ضرورت
1405/05/31 - 12:09- هوش مصنوعي

ضرورت بودجه مستقل برای توسعه هوش مصنوعی در دفاع سایبری آمریکا

یک مقام ارشد آمریکایی اعلام کرد که دفاع سایبری ارتش به بودجه اختصاصی برای هوش مصنوعی نیاز دارد.