about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

طبق طرح جدیدی که در کنگره آمریکا به تصویب رسید، آیین نامه دسترسی یا عدم دسترسی به داده های شخصی کاربران روی سرور های شرکت های اینترنتی تغییر کرد.


به گزارش کارگروه امنیت سایبربان به نقل از اینگجت؛ ماه گذشته نمایندگان کنگره آمریکا طرح جدیدی در زمینه دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای شرکت های ارائه دهنده اینترنت به تصویب رساندند. شایان ذکر است این طرح تغییرات زیرساختی و بنیادی را در دسترسی به اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران رقم خواهد زد.

بر اساس این قانون که «CLOUD Act» نام گرفته و مورد حمایت شرکت های فناوری مانند اپل، گوگل و غیره است، تلاش شده تا دسترسی غیرمجاز و افسارگسیخته سازمان های اطلاعاتی آمریکا به اطلاعات خصوصی دیجیتال مردم سخت تر شود، اما رویه های دسترسی قانونی به ایمیل، پیام های اینترنتی و اسناد در فضای مجازی سریعتر خواهد شد.

دقیقاً مشخص نیست که در این قانون جدید کنگره آمریکا به دنبال ایجاد فضای امن و حفظ حریم شخصی کاربران است یا به دنبال دسترسی آسان تر و نقض حریم خصوصی آنان می باشد.

حالا به نظر می رسد که کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز قصد دارند رویه مشابهی در پیش بگیرند تا تبادل داده های خصوصی کاربران اینترنت در کشورهای عضو اتحادیه اروپایی بین کشورهای عضو این اتحادیه ساده تر شود.

از طرفی آمریکا و دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا نیز در نظر دارند قوانین را طور اصلاح کنند که تبادل داده های اینترنتی میان این کشورها با سهولت بیشتر و سریع تر انجام شود تا اختلاف نظری بین این کشورها باقی نماند زیرا همین اختلاف نظر ها سبب شده در موارد خاص برخی کشورها مشقت های فراوانی را متحمل شوند. به طور مثال چند سال پیش، دولت آمریکا برای دسترسی به اطلاعات ذخیره شده روی سرورهای مایکروسافت در کشور ایرلند با دشواری های زیادی مواجه شد.

نکته قابل توجه اینجا است که اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده تا کلیه شرکت های اینترنتی موظف شوند، در خواست های مقامات قضایی و اطلاعاتی کشورهای مختلف را، ظرف ده روز پاسخ دهند. همچنین مقامات دولتی از این اختیار برخوردار هستند تا درخواست دهند برخی اطلاعات خاص را از روی سرور ها حذف نکنند، زیرا ممکن است دادگاهی برخی پرونده ها زمان طولانی تری نیاز داشته باشند.

در نتیجه طبق آیین نامه جدید، مقامات دولتی حق جاسوسی و استراق سمع از داده های در حال تبادل میان کاربران را ندارند. همچنین حریم شخصی کاربران اینترنت نیز باید محترم شمرده شود.

تازه ترین ها
آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.