about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

به ائتلاف جهانی امنیت سایبری بپیوندید!

توماس هندریک ایلوس، رئیس‌جمهور سابق استونی، اخیراً در اظهارنظری، کشورهای دموکراتیک جهان را به تشکیل یک ائتلاف امنیت سایبری، دعوت کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ توماس هندریک ایلوس (Toomas Hendrik Ilves)، اخیراً طی مصاحبه‌ای با وبگاه اینساید سایبر سکوریتی (Inside Cybersecurity)، در اظهارنظری بی‌سابقه، گفت که کشورهای دموکراتیک سراسر جهان، باید با ایجاد یک انجمن غیررسمی برای گسترش همکاری‌ها و تعمیق اتحاد خود، به مشارکت جهانی در زمینه امنیت سایبری بپردازند.

وی در ادامه افزود: «در این میان، فقط آمریکا ظرفیت مدیریت و رهبری چنین اتحادی با مقیاس جهانی در حوزه امنیت سایبری را دارد.»

بر اساس سخنان ایلوس، تشکیل انجمن غیررسمی یادشده، نقطه آغازی برای همکاری‌های بیشتر خواهد بود. این انجمن، به‌مرورزمان، می‌تواند به یک پیمان امنیتی با ساختارهای قانونی خاص خود، تبدیل شود.

رئیس‌جمهور پیشین استونی، همچنین اعلام کرد که ناتو، تجربه و الگوی خوبی برای همکاری‌های بین‌المللی، به شمار می‌رود. این طرح می‌تواند از داخل ساختار تشکیلاتی ناتو آغاز شود؛ و به تدریج، با عضویت کشورهایی چون ژاپن، کره جنوبی و مکزیک، ماهیتی ورای ناتو بیابد.

تازه ترین ها
سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.

ممنوعیت
1403/12/07 - 08:41- اقیانوسیه

ممنوعیت کاربرد نرم‌افزار کسپرسکی در سازمان‌های دولتی استرالیا

استرالیا استفاده سازمان‌ها و نهادهای دولتی از نرم‌افزار کسپرسکی را با ادعای نگرانی‌های جاسوسی از جانب روسیه ممنوع کرد.