about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بهداشت سایبری کودکان و نوجوانان

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ صندوق نجات کودکان (Save The Children)-که یک سازمان بین‌المللی در انگلیس است- اعلام کرد: 90 درصد از افراد 7 تا 17 سال، حداقل یک‌بار در روز از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند؛ اما بیش از نیمی از آن‌ها، قربانی «زورگیری سایبری» می‌شوند؛ یعنی خلاف‌کاران مجازی از طریق فضای سایبر، افراد را وادار به انجام کاری می‌کنند که یا غیرقانونی است یا افراد تمایلی به انجام آن ندارند. حدود 6 درصد از قربانیان زورگیری مجازی نیز در پاسخ به زورگویان، پیام‌های زننده‌ای را ارسال می‌کنند.
همچنین سازمان یادشده افزود: یک‌سوم از کودکان دنیا طی 12 ماه گذشته، در معرض خطرهای مضامین جنسی و هرزه‌نگاری در فضای مجازی بوده‌اند. صندوق نجات کودکان می‌گوید: تقریباً 1.8 میلیارد عکس به‌طور روزانه در اینترنت بارگذاری می‌شود که متأسفانه 0.3 درصد آن‌ها، تصاویر مستهجن است.
در اینجا به برخی از نکات مهم برای والدین، به‌منظور کنترل زندگی کودکان هنگام استفاده از فضای مجازی، اشاره می‌کنیم:
•    مانیتور رایانه یا لپ‌تاپ کودکان را در جایی قرار دهیم که بتوان آن‌ها را نظارت کرد.
•    مقرراتی را برای استفاده از شبکه‌های اجتماعی، بازی‌ها، اینترنت و ... برای کودکان تنظیم کنیم؛ مثلاً ساعات خاصی را برای استفاده در نظر بگیریم.
•    هنگام نصب برنامه‌های مختلف روی تلفن‌های هوشمند بیشتر دقت کنیم؛ زیرا برخی از نرم‌افزارها حاوی بدافزار یا آگهی‌افزار هستند که پیام‌هایی را به بعضی شماره‌ها ارسال می‌کنند. گاهی اوقات این پیام‌ها، دربرگیرنده‌ی مسائل غیراخلاقی است.
در کنار همه‌ی نکات بالا، آگاهی بخشی از آسیب‌های فضای مجازی خصوصاً شبکه‌های اجتماعی، یکی از بهترین راهکارها برای استفاده‌ی صحیح و امن از فضای سایبر است.

 

تازه ترین ها
تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.

حمله
1403/12/07 - 07:32- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی به سازمان‌های بهداشتی اروپا

هکرهای مرتبط با چین، سازمان‌های بهداشت و درمان اروپا را در کمپین مشکوک به جاسوسی هدف قرار دادند.