about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

بهبود پردازش موازی با سیگنال های نوری

سازمان دارپا قصد دارد با استفاده از سیگنال های نوری، روند پردازش موازی داده ها و انتقال آنها را بین سیستم های گوناگون بهبود دهد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ اجرای پردازش موازی روی برنامه ها به صورت روزافزون درحال افزایش است. صنعت میکروالکترونیک نیز از این مسئله به عنوان راهکاری برای حفظ عملکرد در برابر افزایش تقاضا استفاده می کند.

در حال حاضر معماری پردازش موازی در سراسر دامنه های کاربردی و سیستم ها، از پردازنده های چند هسته ای گرفته تا سامانه های محاسباتی سطح بالای وزارت دفاع آمریکا، فراگیر شده اند. با وجود این، عملکرد این گونه سامانه ها، روز به روز در حال محدود شدن است؛ اما این مسئله به علت توان محاسباتی گره های فردی به وجود نمی آید؛ بلکه دلیل آن، حرکت و جابه جایی داده ها بین آنها است.

زمانی که ماژول های تراشه چندگانه (MCM) به کار گرفته می شوند، گره های یادشده به پیوندهای الکترونیکی اتصال کوتاه وابسته هستند؛ اما با افزایش مقیاس سامانه ها عملکرد پیوندهای نام برده کاهش یافته و انرژی بسیار بیشتری برای انتقال داده ها بین تراشه ها مورد نیاز است.

در مقابل اگر به جای جریان الکتریکی از نور برای انتقال داده ها استفاده شود، علاوه بر کاهش انرژی مورد نیاز، ظرفیت اطلاعات نیز افزایش خواهد یافت و پردازش موازی به شکل بهتری صورت می گیرد.

گوردون کیلر (Gordon Keeler)، مدیر برنامه دارپا در دفتر فناوری میکروسیستم ها (MTO) گفت:

امروزه سیستم های میکروالکترونیک، با هزینه های بسیار بالای جا به جایی داده ها، مصرف انرژی و میزان تأخیر محدود شده اند. سیگنال های نوری راهکاری نوآورانه را به منظور افزایش مقیاس پذیری سیستم ارائه می دهند؛ زیرا این مسئله نیاز به حفظ داده ها را به شکل محلی از بین برده و بر برنامه های متمرکز روی آن ها مانند یادگیری ماشینی، شبیه سازی با مقیاس بالا و حسگرهای پیشرفته تأثیر می گذارد.

ماژول های ترنسیور، یا فرستنده و گیرنده (transceiver) فوتونی هم اکنون نیز امکان ارسال داده ها در فواصل دور دست، همراه با پهنای باند بالا و تأخیر کم را فراهم می آورند و این کار با فیبر نوری صورت می گیرد. با وجود این زمانی که داده ها بین این گونه ترنسیورهای و مدارهای یکپارچه ی پیشرفته در دامنه های الکترونیکی جابه جا می شوند، عملکرد محدود می شود؛ اما اگر راهکارهای ادغام فوتونیک در مدارهای میکروالکترونیک به کار گرفته شوند، تنگنای یادشده برطرف می گردد و پردازش موازی وارد سطح جدیدی می شود.

سازمان دارپا به تازگی برنامه ای به نام پایپز (PIPES1) را با هدف بهبود مقیاس پذیری سیستم های آینده راه اندازی کرده است. این کار به واسطه ی توسعه ی فناوری های سیگنال نوری با پهنای باند بالا برای میکروالکترونیکی های دیجیتال صورت می گیرد.

 


  1. Photonics in the Package for Extreme Scalability
تازه ترین ها
استفاده
1403/10/24 - 09:15- هوش مصنوعي

استفاده رژیم صهیونیستی از "هوش مصنوعی" برای کشتار در غزه

سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی، ماجرای استفاده رژیم صهیونیستی از فناوری برای کشتار را تشریح کرد و خواستار ورود مجامع بین المللی برای توقف این کشتارها شد.

تسهیل
1403/10/24 - 09:12- سایرفناوری ها

تسهیل کار برای متخصصان قضایی؛ «بازسازی مجازی صحنه جرم» با فناوری واقعیت مجازی امکان پذیر شد

صحنه جرم بر اساس نقشه محل وقوع جرم با نرم افزار طراحی شده در مرکز تحقیقات پزشکی قانونی و بهره گیری از تصاویر ۳۶۰ درجه مسطح در عرض چند دقیقه به صورت مجازی بازسازی می شود.

تأثیر
1403/10/24 - 09:03- جرم سایبری

تأثیر سرقت داده از شرکت اسکولاستیک بر 4.2 میلیون نفر

یک هکر به شبکه ناشر آموزشی مشهور آمریکایی، اسکولاستیک، نفوذ کرده و اطلاعات تماس و آدرس بیش از 4.2 میلیون مشتری را سرقت کرده است.