about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بهبود محیط آموزشی ارتش آمریکا

نیروی زمینی آمریکا قصد دارد به منظور بهبود عملکرد نیروها و فرماندهان، محیط شبیه‌سازی آموزش جدیدی را ایجاد کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ به نقل از «defensesystems»؛ آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی آمریکا (ARL) به منظور کاهش نیروی انسانی موردنیاز برای طراحی و اجرای رویدادهای آموزشی شبیه‌سازی شده در مقیاس بالا، قصد دارد از خودمختار سازی هوشمند استفاده کند.

در گزاره برگ منتشر شده از سوی آزمایشگاه بالا، آمده است که به دنبال بهبود رابط‌های کاربردی، خودمختار سازی هوشمند و ادغام بهتر سیستم‌ها برای محیط آموزشی مصنوعی (Synthetic Training Environment) هستند. این قابلیت‌ها با کمک هوش مصنوعی، تجزیه‌وتحلیل داده، یادگیری ماشینی، واقعیت افزوده و پردازش توزیع‌شده برای تمرین شبیه‌سازی شده، به دست می‌آیند.

مقامات آزمایشگاه مذکور توضیح دادند، محیط یاد شده شامل ابزارهای مدیریت آموزشی به منظور برنامه‌ریزی، آماده‌سازی، اجرا و ارزیابی رویدادها است که قرار دادن آن‌ها در یک محیط آموزشی همچنان بسیار مشکل به نظر می‌رسد. رهبران برنامه باید اهداف تمرین را توسعه دهند، سناریوها را ایجاد کرده، روی رزمایش نظارت و کنترل داشته باشند. به علاوه باید امکان مشاهده و ارزیابی عملکرد شرکت‌کنندگان و ارائه یک تجزیه‌وتحلیل پس از پایان رزمایش را نیز به دست آورند.

آزمایشگاه تحقیقاتی نیروی زمینی به منظور افزایش سرعت ایجاد سناریوهای آموزشی، دستورالعمل انطباقی، ارزیابی عملکرد خودکار، تشخیص و دریافت بازخورد برای آموزش شبیه‌سازی شده اشتراکی میان پیاده‌نظام، سواره‌نظام، هوایی و فرماندهی مأموریت، به استفاده از هوش مصنوعی، یادگیری ماشینی و علوم داده علاقه‌مند هستند.

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.