about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

بهبود شفافیت شبکه های رایانه ای

افزایش ابزارهای متصل به اینترنت، مدیریت آنها را سخت تر کرده، تهدیدات امنیتی را افزایش می دهد.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان، به نقل از «securitybrief»؛ تا سال 2020 بیش از 20 میلیون دستگاه مهار نشده درشبکه وجود خواهد داشت که عمدتا از دسته اینترنت اشیاء هستند.  فقط 10 درصد این ابزارها از طریق محصولات امنیتی سنتی قابل مدیریت هستند.

افزایش سرسام آور دستگاه ها موج تازه ای از مخاطرات شغلی را ایجاد می کند که با حملات سایبری و آسیب به هزینه ها و اعتبارات همراه است.

بر طبق گزارش فوراسکات (forescout)، مشاغل باید دید خود را در زمینه آنچه در شبکه در حال روی دادن است را بهبود بخشند تا قادر باشند به تهدیدات سریعتر واکنش نشان دهند.

استیو رد من (Stave Redman) ، مدیر بازار یابی فوراسکات اظهارداشت:

مشاغل برای مقابله با حجم مخاطرات امنیتی نیاز به بهبود چشم انداز بی وقفه، ارزیابی دقیق آسیب پذیری و عملکرد خودکار دارند.

رد من ادامه داد:

مدیریت امنیت شبکه و نقطه پایانی برای افراد به مسئله ای پیچیده تبدیل شده است. مشاغل باید به طور خودکار عمل کنند. برای این کار باید بهترین راه حل امنیتی را برگزینند که به آسانی با واسط های برنامه نویسی کاربردی (API) استاندارد شده، ادغام شوند.

بنگاه ها باید قابلیت نظارت را برای هر دستگاهی که یک آدرس IP اختصاصی دارد، فراهم کنند. همچنین باید به دنبال راه اندازی یک بستر امنیتی باشند که داده های متنی را ارائه می دهد و اطلاعات را برای تعیین سیاست هایی در مورد نحوه مدیریت دستگاه ها در شبکه، ارزیابی می کند.

به طور خلاصه مشاغل باید بدانند چه نوع دستگاهی به شبکه دسترسی دارد، مالک آن کیست، کجا و چگونه متصل شده، دارای چه معیارهای امنیتی است؟

به گفته ی مدیر بازار یابی فوراسکات:

راه حل های بدون عامل بهتر از آنهایی که به عامل وابسته اند، عمل می کنند؛ زیرا بسیاری ازدستگاه های پایانی نمی توانند از آنها استفاده کنند بهره ببرند. به علاوه می توانند نادرست پیکر بندی شده یا قابلیت به کار گیری در دستگاه ها را نداشته باشند؛ بنابراین همیشه یک خلاء پدیداری وجود خواهد داشت .یک رویکرد خودکار که دید کامل را در هر دستگاهی فراهم آورد، تنها روش مدیریت آسیب پذیری است.

همچنین کسب و کارها باید به دنبال راه حل هایی برای طبقه بندی نقاط پایانی به طور جداگانه باشند و سپس سیاست های مناسبی برای هر یک قرار دهند.

وی ادامه داد:

ابزارهای امنیتی باید با یکدیگر در تعامل باشند، تا زیر سیستم ها را حذف کنند. انجام این کار سرمایه گذاری های موجود در مسئله امنیت را به حداکثر می رساند. یک فروشنده ی امنیتی نمی تواند به طور کامل نیازهای یک سازمان را به صورت پایان به پایان  پوشش دهد؛ بنابراین اگر قرار دادن بهترین نوع رویکرد اجتناب ناپذیر است، باید بهترین عملکرد را از هرروشی برای حل مشکل انتخاب گردد. هنگامی که این اتفاق بیفتد نتیجه بسیار با ارزش تر از مجموع قطعات آن خواهد بود.

فوراسکات بیان کرد:

مشاغل باید بازنگری کل پروژه های امنیتی را در صدر کار خود قرار دهند که عملکرد درونی را مورد بررسی قرار داده و دریابند چه مشکلاتی را می توان برطرف کرد. این امر فروشندگان را به ادغام و همکاری ترغیب می کند.

ردمن در پایان افزود:

پدیداری و خودکارسازی کلیدهای اصلی هستند. مشاغل نیاز به راه حلی جهت  شفافیت کامل اتفاقاتی که در شبکه در جریان است، ارزیابی زمان واقعی به آسیب پذیری ها، کاهش خطرات و رفع آنها را به کمک اسکن خودکار دستگاه ها داردند. هنگامی که اینگونه شود مشاغل بدون هراس از روبه رو شدن با مخاطرات امنیتی می توانند دستگاه ها را به شبکه متصل سازند.

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.