about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

بهبود بلوتوث برای اینترنت اشیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ فناوری بلوتوث اولین بار در سال 1994 به کار گرفته شد و شرکت‌های بسیاری مانند لنوو، اینتل، اپل و مایکروسافت در قالب گروهی با نام «گروه منافع خاص بلوتوث1 » (SIG) در پیشرفت این فناوری سهیم هستند. این گروه می‌خواهد برای تثبیت بهتر اینترنت اشیا، بلوتوث را با استفاده از فناوری‌های امروزی بهبود بدهد.
استاندارد جدید بلوتوث سال آینده به اجرا در خواهد آمد. با استفاده از این استاندارد جدید در فناوری بلوتوث سرعت انتقال اطلاعات تا دو برابر افزایش خواهد یافت. این استاندارد با نام بلوتوث اسمارت (Bluetooth Smart) شناخته می‌شود و کمک می‌کند تا تمام ابزارهای خانه‌ها به راحتی و با سرعت بیشتری با یکدیگر در ارتباط باشند. همچنین این استاندارد جدید از شبکه‌ی مش  نیز استفاده خواهد کرد.
این گروه اعتقاد دارد که احتمالاً سهام بازار اینترنت اشیا تا سال 2025 به 2 تا 11.1 هزار میلیارد دلار خواهد رسید؛ بنابراین با توجه به گسترش اینترنت اشیا و انفجار داده‌های مورد استفاده، نیاز به ایجاد استانداردهای جدیدی احساس می‌شود. به عنوان مثال ابزارهای پزشکی آینده همگی به بلوتوث و اینترنت اشیا مجهز هستند و به کمک این استاندارد جدید با سرعت بیشتر و تأخیر بسیار کمتر اطلاعات بیمار را منتقل می‌کنند.

 

__________________________

1- Bluetooth Special Interest Group
2- شبکه‌ی مش به شبکه‌ای گفته می‌شود که هر گره شبکه خود بصورت یک مسیریاب مستقل عمل می‌نماید،

 

 

تازه ترین ها

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

تقلای
1405/08/02 - 14:37- آسیا

تقلای امارات برای پیشبرد دفاع سایبری باوجود شکاف‌های نظارتی

شرکت امنیت سایبری سیسکو اعلام کرد که پیشرفت دفاع سایبری در امارات وجود دارد، اما همچنان شکاف‌هایی در زمینه دید و هماهنگی دیده می‌شود.

همکاری
1405/08/02 - 14:33- هوش مصنوعي

همکاری اوپن‌ای‌آی و مؤسسه نَسک لهستان در زمینه ایمنی هوش مصنوعی

شرکت اوپن‌ای‌آی و مؤسسه ملی تحقیقات نَسک لهستان در زمینه پژوهش‌های ایمنی هوش مصنوعی با یکدیگر همکاری می‌کنند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.